Închide meniul
Foto

Larisa Iordache aşteaptă ca iubitul ei să o ceară de soţie în genunchi! Fosta gimnastă vrea şi un copil cu Cristian Chiriţă

Reclamă

Publicat: 19 iulie 2023, 17:00

Larisa Iordache aşteaptă ca iubitul ei să o ceară de soţie în genunchi! Fosta gimnastă vrea şi un copil cu Cristian Chiriţă

Larisa Iordache

Cristian Chiriţă şi Larisa Iordache / Instagram

Larisa Iordache aşteaptă ca fostul iubit al lui Bernadette Szocs să o ceară de soţie în genunchi. Fosta gimnastă are planuri mari cu Cristian Chiriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a mărturisit că îşi doreşte şi un copil, imaginându-şi cum ar fi Cristian Chiriţă ca tată.

Larisa Iordache aşteaptă ca fostul iubit al lui Bernadette Szocs să o ceară de soţie în genunchi!

Oricărei femei cred că i-ar plăcea acest lucru (n.r.: să vină iubitul şi să o ceară în genunchi de soţie), dar nu ne grăbim. Orice femeie își dorește inelul, ne dorim, îl așteptăm, dar nu ne grăbim, pentru că nu avem de ce să ne grăbim. Timpul trece, ne cunoaștem din ce în ce mai mult și cred că funcționează foarte bine. Simțim amândoi că o să meargă lucrurile spre bine și ne dorim să facem chestii împreună, asta cred că e cel mai fain într-o relație”, a declarat Larisa Iordache într-un interviu pentru cancan.ro.

Fosta gimnastă a mers şi mai departe şi a anunţat că şi-ar dori şi să devină mamă. Ea a subliniat şi cum l-ar vedea pe Cristian Chiriţă ca tată.

Probabil o să fiu mai strictă (n.r.: ca mamă), dar Cristian completează din partea cealaltă, că el e mai chill. Bărbații așa sunt în general”, a mai spus fosta gimnastă.

Reclamă

Cristian Chiriţă a anunţat că plănuieşte să o ceară de soţie pe Larisa Iordache

Cristian Chiriţă a dezvăluit că are în plan să o ceară în căsătorie pe Larisa Iordache, dorind să meargă în faţa altarului cu aceasta cât mai curând.

O să o cer în curând, cu siguranță. Se va întâmpla curând”, a declarat Cristian Chiriţă, pentru fanatik.ro.

Noi ne dorim să fim alături unul de celălalt. Eu sunt mai calmă, mai liniștită, analizez totul, nu mă grăbesc cu deciziile atât de importante. Desigur, sunt momente când nu putem merge împreună. Suntem foarte ocupați, încât destul de rar prindem timp pentru noi să mergem undeva împreună. Nu avem planuri de vacanță pentru că avem mult de muncă. Vrem să terminăm sezonul ca vara aceasta să ne putem organiza și noi ușor, ușor. Noi suntem spontani și va fi ceva spontan”, spunea Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul său iubit. Fista gimnastă este într-o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul partener al lui Bernadette Szocs, iar de puţin timp au început să meargă împreună la evenimente mondene. Aceasta a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și