Închide meniul
Foto

Larisa Iordache, care se pregăteşte de nuntă cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs, a fost operată!

Reclamă

Publicat: 24 iulie 2023, 19:11

Larisa Iordache, care se pregăteşte de nuntă cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs, a fost operată!

Larisa Iordache, care se pregăteşte de nuntă cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs, a fost operată!

Larisa Iordache în sala de gimnastică / Instagram

Larisa Iordache a dezvăluit că a fost operată. Fosta gimnastă a ţinut secrete până acum problemele de sănătate pe care le-a avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a suferit o intervenţie chirurgicală pe care a amânat-o până când a ajuns la spital cu o criză.

Larisa Iordache a dezvăluit că a fost operată!

Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine. M-a pregătit cu ce se poate întâmpla. Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase. Riscam să-mi pierd rinichiul. După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare.

Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar. Și aici intervine partea psihologică. Am reușit din fericire să scap, iar după 2 săptămâni mi-am revenit la ritmul normal, am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte”, a declarat Larisa Iordache, potrivit gsp.ro.

Larisa Iordache aşteaptă ca iubitul ei să o ceară de soţie în genunchi! Fosta gimnastă vrea şi un copil cu Cristian Chiriţă

Larisa Iordache aşteaptă ca fostul iubit al lui Bernadette Szocs să o ceară de soţie în genunchi. Fosta gimnastă are planuri mari cu Cristian Chiriţă.

Reclamă

Ea a mărturisit că îşi doreşte şi un copil, imaginându-şi cum ar fi Cristian Chiriţă ca tată.

Oricărei femei cred că i-ar plăcea acest lucru (n.r.: să vină iubitul şi să o ceară în genunchi de soţie), dar nu ne grăbim. Orice femeie își dorește inelul, ne dorim, îl așteptăm, dar nu ne grăbim, pentru că nu avem de ce să ne grăbim. Timpul trece, ne cunoaștem din ce în ce mai mult și cred că funcționează foarte bine. Simțim amândoi că o să meargă lucrurile spre bine și ne dorim să facem chestii împreună, asta cred că e cel mai fain într-o relație”, a declarat Larisa Iordache într-un interviu pentru cancan.ro.

Fosta gimnastă a mers şi mai departe şi a anunţat că şi-ar dori şi să devină mamă. Ea a subliniat şi cum l-ar vedea pe Cristian Chiriţă ca tată.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil o să fiu mai strictă (n.r.: ca mamă), dar Cristian completează din partea cealaltă, că el e mai chill. Bărbații așa sunt în general”, a mai spus fosta gimnastă.

Cristian Chiriţă a anunţat că plănuieşte să o ceară de soţie pe Larisa Iordache

Cristian Chiriţă a dezvăluit că are în plan să o ceară în căsătorie pe Larisa Iordache, dorind să meargă în faţa altarului cu aceasta cât mai curând.

O să o cer în curând, cu siguranță. Se va întâmpla curând”, a declarat Cristian Chiriţă, pentru fanatik.ro.

Noi ne dorim să fim alături unul de celălalt. Eu sunt mai calmă, mai liniștită, analizez totul, nu mă grăbesc cu deciziile atât de importante. Desigur, sunt momente când nu putem merge împreună. Suntem foarte ocupați, încât destul de rar prindem timp pentru noi să mergem undeva împreună. Nu avem planuri de vacanță pentru că avem mult de muncă. Vrem să terminăm sezonul ca vara aceasta să ne putem organiza și noi ușor, ușor. Noi suntem spontani și va fi ceva spontan”, spunea Larisa Iordache.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și