Închide meniul
Foto

Larisa Iordache, prima apariţie alături de noul iubit: „Este un bărbat foarte frumos!”. Ce a spus Cristian Chiriță despre fosta gimnastă

Reclamă

Publicat: 7 aprilie 2023, 11:42

Larisa Iordache, prima apariţie alături de noul iubit: „Este un bărbat foarte frumos!”. Ce a spus Cristian Chiriță despre fosta gimnastă

Larisa Iordache, prima apariţie alături de noul iubit

Larisa Iordache, alături de Cristian Chiriţă / Colaj AntenaSport

Larisa Iordache (26 de ani) a avut prima apariţie în spaţiul public alături de noul iubit. Fosta gimnastă s-a afişat alături de Cristian Chiriță la o gală. Cei doi au oferit declaraţii în faţa jurnaliştilor şi anunţă că şi-au găsit liniştea pe plan sentimental.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retrasă din activitate la finalul anului 2021, din cauza accidentărilor, Larisa Iordache antrenează la secţia de gimnastică artistică a clubului Dinamo. Iubitul ei este campion național la tenis de masă cu CSM Constanța.

Larisa Iordache, prima apariţie alături de noul iubit

(Reporter: Larisa, ţi-ai găsit liniştea sufletească alături de noul iubit?) Da! Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte foarte mult, iar asta ne ajută. E totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Ne-am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte. Acum depinde de fiecare cum pune problema. Noi am pus o simplă poză şi sperăm să fie totul foarte lin„, a spus Larisa Iordache.

Cristian Chiriță a ţinut să o laude pe noua lui iubită. Este în extaz alături de medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012).

(Reporter: Ai făcut-o să roşească) Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Şi eu mi-am găsit liniștea sufletească. Este cea mai mare campioană„, a declarat Cristian.

Reclamă

Larisa Iordache a şi glumit pe seama diferenţei de înălţime. Un metru şi 55 de centimetri are fosta gimnastă.

Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Cred că atunci când s-a împărțit înălțimea, mi-a luat-o şi mie. Dar e ok„, s-a amuzat Larisa.

Cristian Chiriţă este chiar fostul iubit al lui Bernadette Szocs, cea care este considerată cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România. Larisa Iordache confirmase iniţial relaţia cu Cristian pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache primeşte rentă viageră

Larisa Iordache nu are de ce să îşi facă griji nici în privinţa veniturilor. Fosta gimnastă primeşte lunar de la statul român o rentă viageră în valoare de 13.973 de lei. După retragerea din gimnastică Larisa Iordache nu stă însă degeaba, ea antrenându-le chiar pe fostele sale colege.

Larisa Iordache este una dintre gimnastele române cele mai medaliate. Ea a cucerit o medalie de bronz cu echipa la Jocurile Olimpice 2021 şi patru medalii individuale la Campionatele Mondiale, două de argint şi două bronz. Larisa Iordache mai are în palmares şi 16 medalii la Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz.

Vorbind despre o posibilă revenire în gimnastică, Larisa Iordache nu a exclus această posibilitate. „Nu este imposibil, nu am de unde să știu când îmi sclipește ceva în cap. Dar mi-am propus să nu mă mai supun la provocări fizice atât de mari, pentru că ultimul an a fost cu multe lucruri„, a declarat ea pentru sportm.ro.

În perioada pandemiei de COVID 19, Larisa Iordache a îmbrăcat haina de poliţist. Având în vedere că au fost oprite competiţiile sportive în perioada stării de urgenţă, Larisa Iordache a ieşit în stradă şi a făcut muncă de poliţist, ea verificând atunci declaraţiile pe propria răspundere ale celor care părăseau locuinţa în acea perioadă dificilă pentru toată lumea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și