Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc: „Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 11:10

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc: „Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit!”

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc:

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf a făcut anunţ despre Corina Caciuc. Noul antrenor de la Al-Tai a spus că iubita sa, Corina Caciuc, poate veni fără nicio problemă în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Laurenţiu Reghecampf nu ar putea locui cu Corina Caciuc în Arabia Saudită pentru că nu sunt căsătoriţi. Laurenţiu Reghecampf a ţinut să facă lumină în această speţă şi a spus că iubita sa poate veni cu fiul lor, micuţul Liam, să locuiască cu el. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU CORINA CACIUC)

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc

“Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai! Aşteptarea a luat sfârşit şi gruparea din prima ligă arabă l-a anunţat ca noul antrenor al echipei pe Laurenţiu Reghecampf. Reghe îi va antrena la Al-Tai pe Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, care au avut o prestaţie excelentă în ultimul meci al lui Al-Tai.

„Românul Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al primei echipe a lui Al-Tai”, a anunţat clubul din Arabia Saudită pe Instagram.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf se afla în expectativă după ce şi-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova. Despărţirea de antrenorul croat Kresimir Rezic nu a fost una uşoară pentru Al-Tai. S-a scris că acesta va fi demis dacă va pierde meciul cu Al-Ettifaq, dar nu s-a întâmplat acest lucru imediat.

Al-Tai a pierdut dramatic acea partidă din deplasare, cu 4-3, după ce a condus cu 3-2. Andrei Cordea şi Marko Dugandzic au dat câte un assist pentru două dintre cele trei goluri marcate de Bernard Mensah.

Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, asisst-uri în meciul lui Al-Tai cu Al-Ettifaq!

Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, asisst-uri în meciul lui Al-Tai cu Al-Ettifaq! Al-Ettifaq – Al Tai s-a încheiat 4-3. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutul 90+3 de către Moussa Dembele.

Reclamă 4 / 0/3
Marko Dugandzic i-a oferit un assist superb lui Bernard Mensah, la golul doi al acestuia, din minutul 36. Fostul rapidist a pasat splendid, cu exteriorul, pentru mijlocaş. Bernard Mensah a reuşit un hattrick de senzaţie în meciul cu Al-Ettifaq.

Şi Andrei Cordea a dat un assist în Al-Ettifaq – Al Tai. În minutul 54 al meciului, Cordea a centrat pentru Mensah, care s-a descurcat excelent şi a înscris cel de al treilea gol al său din meci.

Mensah a marcat în minutele 10, 36 şi 54. Meciul a fost extrem de spectaculos. Wijnaldum a deschis scorul în minutul 2 pentru Al-Ettifaq, după care Al-Tai a întors rezultatul prin golurile marcate de Mensah în minutele 10 şi 36. Moussa Dembele a egalat în minutul 41, după care Al-Tai a trecut iar în avantaj, Mensah realizând hattrick-ul. Al-Ettifaq avea să câştige, în cele din urmă, meciul. Wijnaldum a mai marcat o dată în minutul 72, după care, în prelungiri, Moussa Dembele avea să realizeze şi el o „dublă” şi să aducă victoria echipei sale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și