Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai! Antrenorul român îi va pregăti pe Andrei Cordea şi Marko Dugandzic!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2023, 17:28

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai! Antrenorul român îi va pregăti pe Andrei Cordea şi Marko Dugandzic!

Laurentiu Reghecampf reactioneaza in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, sambata 2 septembrie 2023.,Image: 802623320, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Laurenţiu Reghecampf, la un meci / Profimedia Images

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai! Aşteptarea a luat sfârşit şi gruparea din prima ligă arabă l-a anunţat ca noul antrenor al echipei pe Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe îi va antrena la Al-Tai pe Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, care au avut o prestaţie excelentă în ultimul meci al lui Al-Tai.

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Al-Tai!

„Românul Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al primei echipe a lui Al-Tai”, a anunţat clubul din Arabia Saudită pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf se afla în expectativă după ce şi-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova.

Despărţirea de antrenorul croat Kresimir Rezic nu a fost una uşoară pentru Al-Tai. S-a scris că acesta va fi demis dacă va pierde meciul cu Al-Ettifaq, dar nu s-a întâmplat acest lucru imediat.

Reclamă
Reclamă 4

Al-Tai a pierdut dramatic acea partidă din deplasare, cu 4-3, după ce a condus cu 3-2. Andrei Cordea şi Marko Dugandzic au dat câte un assist pentru două dintre cele trei goluri marcate de Bernard Mensah.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by نادي الطائي السعودي (@tai1381)

Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, asisst-uri în meciul lui Al-Tai cu Al-Ettifaq!

Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, asisst-uri în meciul lui Al-Tai cu Al-Ettifaq! Al-Ettifaq – Al Tai s-a încheiat 4-3. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutul 90+3 de către Moussa Dembele.

Reclamă

Marko Dugandzic i-a oferit un assist superb lui Bernard Mensah, la golul doi al acestuia, din minutul 36. Fostul rapidist a pasat splendid, cu exteriorul, pentru mijlocaş. Bernard Mensah a reuşit un hattrick de senzaţie în meciul cu Al-Ettifaq.

Şi Andrei Cordea a dat un assist în Al-Ettifaq – Al Tai. În minutul 54 al meciului, Cordea a centrat pentru Mensah, care s-a descurcat excelent şi a înscris cel de al treilea gol al său din meci.

Mensah a marcat în minutele 10, 36 şi 54. Meciul a fost extrem de spectaculos. Wijnaldum a deschis scorul în minutul 2 pentru Al-Ettifaq, după care Al-Tai a întors rezultatul prin golurile marcate de Mensah în minutele 10 şi 36. Moussa Dembele a egalat în minutul 41, după care Al-Tai a trecut iar în avantaj, Mensah realizând hattrick-ul. Al-Ettifaq avea să câştige, în cele din urmă, meciul. Wijnaldum a mai marcat o dată în minutul 72, după care, în prelungiri, Moussa Dembele avea să realizeze şi el o „dublă” şi să aducă victoria echipei sale.

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu a rămas uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Fostul director de imagine al grupării din Bănie se teme pentru ceea ce urmează la echipă.

„S-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal”, a fost prima reacţie a lui Craioveanu. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

„Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti”, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și