Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce el și Corina Caciuc au devenit părinți! Ce a spus despre bebeluș, la conferința de presă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2022, 17:51

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce el și Corina Caciuc au devenit părinți! Ce a spus despre bebeluș, la conferința de presă

Azerii au dezvăluit ce contract fabulos îi oferă Mihai Rotaru lui Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, în timpul conferinței de presă / Antena Sport

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce el și Corina Caciuc au devenit părinți. Antrenorul de la Universitatea Craiova a vorbit despre bebelușul său, Liam, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul, din ultima etapă a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au devenit părinți, joi dimineață. Tehnicianul oltenilor a fost întrebat despre minunatul eveniment din viața sa la conferința de presă de dinaintea partidei cu Farul.

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce el și Corina Caciuc au devenit părinți

„Reghe” s-a arătat extrem de fericit și a avut o urare specială pentru fiul său, pe care el și Corina Caciuc îl vor boteza Liam.

„Mă simt minunat, fericit, împlinit. Mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și sănătos.”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Farul.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant după ce amanta Corina Caciuc a născut

Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie joi dimineață, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este în culmea fericirii şi a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

Reclamă

În scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghe a avut un mesaj pentru ceilalţi doi băieţi ai săi. I-a anunţat ce nume va avea bebeluşul care le va fi frate vitreg.

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reghe a postat şi o imagine în care ţine micuţul în braţe. Aceasta s-a viralizat imediat.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Tehnicianul care este în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan era extrem de îngrijorat cu o zi în urmă.

Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple

Reclamă

Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine„, spunea Reghecampf, cu o zi în urmă, pentru fanatik.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și