Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de omul cu care nu a vorbit câţiva ani

Reclamă

Publicat: 1 decembrie 2022, 18:28

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de omul cu care nu a vorbit câţiva ani

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de Lucian Bute

BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de omul cu care nu a vorbit câţiva ani. Doroftei şi Bute au fost invitaţi de Consultatul Român de la Montreal cu ocazia Zilei Naţionale a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei şi Lucian Bute au „îngropat” securea războiului în ultima perioadă. Chiar Bute a recunoscut în urmă cu câteva luni că s-a împăcat cu „Moşu”.

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de omul cu care nu a vorbit câţiva ani

Cei doi au avut şi o primă apariţie împreună după ce s-au împăcat, iar relaţia dintre ei pare a fi una bună. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce spunea Lucian Bute de împăcarea cu Leonard Doroftei

M-am întâlnit cu Doroftei de când a venit aici. Merg și eu la aceeași sală la care merge și el, în Laval. Am stat de vorbă, chiar ne-am antrenat împreună. Oarecum suntem în relații normale, bune.
Suntem români până la urmă și, indiferent ce a spus el despre mine în ultimii ani, am șters cu buretele, am trecut peste aceste ieșiri.

Știu că n-a fost voit, poate, a fost și conjunctura încât a trebuit să spună acele copilării false despre mine, dar important e că ne-am văzut, am dat mâna, am trecut peste, cel puțin eu am trecut și consider că, indiferent ce ne rezervă viitorul, trebuie să fim oameni mai presus de toate„, a dezvăluit Lucian Bute, acum 2 ani, la digisport.ro.

Reclamă

Visul lui Leonard Doroftei! În ce afacere ar băga banii și pentru ce ar mai reveni în România

După ce a eșuat cu pub-ul deschis în Ploiești, Doroftei recunoaște că a fost marea greșeală făcută de el. „Nu aveam ce să caut eu într-un astfel de business„, susține Moșu’, care spune că acum ar investi într-o sală de box.

Într-o sală de box aș băga banii. Asta este afacerea în care vreau să investesc aici în Canada, chiar și în România. În ultimii doi ani m-am redescoperit. Acum iau un copil, de la zero, și îl învăț să facă box. Și cu un adult la fel. Acum am răbdare. Îmi place foarte mult ceea ce fac și sunt lângă ei, mereu. Mă mai bag și eu, mai fac și box cu ei„, a dezvăluit Doroftei la AS.ro LIVE.

Leonard Doroftei s-a schimbat radical în Canada. Moșu’ a slăbit 20 de kilograme, iar, în prezent, antrenează la o sală de box.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și