Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Ce am cerşit eu?”. Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada. Discurs manifest al campionului: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu, sunt cerşetor?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 12:05

„Ce am cerşit eu?. Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada. Discurs manifest al campionului: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu, sunt cerşetor?

Leonard Doroftei, dezvăluiri surprinzătoare la AS.ro LIVE

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Doroftei a dezvăluit care a fost picătura care a umplut paharul. Decizia de a se muta a luat-o în momentul în care a fost umilit şi numit cerşetor. Fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară şi-a spus of-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor?”

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!„, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

Doroftei regretă că a părăsit ţara pentru care a luptat în ring. Totuşi, anunţă că şi-a găsit liniştea în Canada.

Citește și:

Acum sunt de 10 ori mai liniştit. Sunt bine! Sunt bine, sunt bine! Eu nu am făcut nimic ca să îmi recunoască oamenii ceva, eu am făcut sport! Am ieşti campion. Ce înseamnă recunoştinţă? Aici am greşit pentru că m-am lăsat manipulat. Unii şi-au făcut poze… eu am fost un copil plecat de jos care s-a trezit într-o lume mare. Normal că mai faci prostii, că nu eşti perfect„, a mai spus fostul pugilist.

Reclamă

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și