Închide meniul
Foto

Lewis Hamilton şi-a vândut penthouse-ul din New York cu o sumă uriaşă: 49.5 milioane de dolari. Cum arată apartamentul de lux

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 14:16 / Actualizat: 7 decembrie 2021, 15:18

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a dat un tun finaciar de proporţii

Profimedia

  • Lewis Hamilton şi-a vândut penthouse-ul din New York
  • Suma uriaşă pe care a încasat-o

Lewis Hamilton a decis să îşi vândă penthouse-ul pe care avea la New York cu o sumă uriaşă: 49,5 milioane de dolari. Interesant este că Hamilton nu a locuit niciodată în această locaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imobilul vândut de Hamilton este format din 5 dormitoare, şase băi şi o terasă imensă. Conform presei din Marea Britanie, Hamilton are un salariu de 45 de milioane de euro la Mercedes.

Lewis Hamilton luptă cu Max Verstappen pentru titlul mondial

Lewis Hamilton şi Max Verstappen vor lupta în ultima etapă a sezonului de Formula 1 pentru titlul mondial. Ceidoi piloţi se află la egalitate de puncte, aşa că ultima cursă a sezonului se anunţă a fi una colosală.

Reclamă

Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, ediţia inagurală a Marelui Premiu al Arabiei Saudite, a XXI-a etapă, penultima, a Campionatului Mondial de Formula 1. Pe locul al doilea s-a clasat olandezul Max Verstappen (Red Bull), iar al treilea a fost finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes). Hamilton şi Verstappen merg la ultima etapă la egalitate de puncte.

Citește și:

Finlandezul Valtteri Botas a trecut linia de sosire al treilea, întrecându-ul cu puţin timp înaintea finişului pe francezul Esteban Ocon (Alpine), clasat al patrulea. Australianul Daniel Ricciardo (McLaren-Mercedes) a fost al cincilea, iar francezul Pierre Gasly (Alpha Tauri), al şaselea.

Reclamă

Pe locurile 7-10 s-a clasat în ordine Charles Leclerc, spaniolul Carlos Sainz (ambii Ferrari), italianul Antonio Giovinazzi şi britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes).

Înaintea ultimei etape, Hamilton, care a reuşit, duminică, victoria cu numărul 103 în carieră, a opta din sezon, este la egalitate de puncte cu Verstappen, 369,5 puncte.

La constructori, Mercedes pare că s-a desprins definitiv, după ce a acumulat 587,5 puncte. Red Bull este pe locul 2, cu 559,5 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Finala sezonului va fi la Abu Dhabi, la 12 decembrie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: "Cred că a fost dificil pentru el"
AntenaPLAY • 28 mart., 21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 28 mart., 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Cursă nebună în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 6:53
Cursă nebună în Marele Premiu al Australiei! Max Verstappen s-a retras după doar patru tururi! Hamilton a abandonat și el