Închide meniul

Licitație rușinoasă pentru o mașină care i-a aparținut lui Michael Schumacher. Prețul a șocat pe toată lumea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 14:05

Licitație rușinoasă pentru o mașină care i-a aparținut lui Michael Schumacher. Prețul a șocat pe toată lumea

Cu cât s-a vândut o mașină care i-a aparținut lui Michael Schumacher

Profimediaimages

În timpul lor liber, piloții de Formula 1 conduc și mașini stradale „normale”. De exemplu, în perioada ianuarie – iulie 2010, Michael Schumacher a condus un Mercedes-Benz C63 AMG break. Această mașină a fost vândută la licitație săptămâna trecută, dar încasările au fost o mare dezamăgire, scrie gpblog.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incredibil cu cât s-a vândut o mașină care i-a aparținut lui Michael Schumacher

La licitație, s-a sperat să se strângă cel puțin 110.000 de dolari. Suma obținută a fost însă doar de 27.600 de euro, prețul de catalog al unui model obișnuit. Aparent, faptul că mașina a fost condusă de legendarul Michael Schumacher nu a contat deloc la licitație.

Fanii s-au întrebat de ce mașina lui Michael Schumacher nu valorează mai mult. Potrivit Bild, motivul este simplu: deși Schumacher a condus mașina respectivă, aceasta nu a fost de fapt înregistrată pe numele său. Mașina a fost înmatriculată pe numele Mercedes-Benz în Elveția.

O altă mașină condusă de Michael Schumacher s-a vândut ceva mai bine. Un model Tesla Roadster, în care germanul a concurat la Cursa Campionilor din 2010, s-a vândut pentru 138.000 de euro.

Dezvăluiri despre drama lui Michael Schumacher. „A fost salvat de soţia lui”

Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi, în decembrie 2013, iar de atunci familia fostului mare pilot din Formula 1 s-a ferit să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Reclamă

Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe în toată această perioadă. Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a spus Jean Todt pentru nemţii de Bild.

Fostul pilot de Formula 1 în vârstă de 53 ani, nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și