Închide meniul
Foto

Liderii mondiali, făcuți praf de Luis Castro după ce s-a aflat planul lui Vladimir Putin: ”Războiul a învins lumea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 15:29

Liderii mondiali, făcuți praf de Luis Castro după ce s-a aflat planul lui Vladimir Putin: ”Războiul a învins lumea!”

Imagini teribile din Ucraina

Profimedia Images

Luis Castro, fostul antrenor de la Porto și Șahtior, și-a ieșit din minți din cauza războiului din Ucraina. Acesta a tras un semnal puternic de alarmă și i-a avertizat pe liderii mondiali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, planul lui Vladimir Putin a fost dezvăluit. Președintele Rusiei intenționează să anunțe o „mobilizare generală” a armatei ruse în timpul discursului de la parada de pe 9 mai, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului.

Luis Castro a răbufnit din cauza războiului din Ucraina

„În primul rând, cred că este o rușine pentru lume și o rușine pentru liderii mondiali ceea ce se întâmplă acolo, ca în orice război din lume. Cred că liderii lumii ar trebui să mențină pacea, nu războiul. Și când unii lideri mondiali par să promoveze războiul, restul trebuie să mențină acest impuls și să aducă pacea mai aproape. În acest caz, războiul a învins lumea, este o rușine pentru noi toți.

Am contacte, da, familii care dorm în condiții groaznice. Sunt nevoiți să doarmă în buncăre, în garaje, multe familii au fost separate. E groaznic ce se întâmplă acolo. Ascultă, nici nu știu ce să spun. Îmbrățișez întreaga Ucraina și toți ucrainenii. Am ajutat câteva familii ucrainene cât am putut. Aceasta este clar o criză a liderilor mondiali”, a transmis Luis Castro, citat de sport.ua.

Vladimir Klitschko, mesaj pentru Occident

Vladimir Putin vrea să declare o ”victorie” simbolică asupra Ucrainei, iar Vladimir Klitschko, fostul campion mondial la categoria grea, anunţă că nu are încredere în informațiile apărute.

Reclamă

Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este primarul Kievului, îi acuză pe ruși de ”minciună nesfârșită”.

”Este o diferență uriașă între frica dintre ce e bine și îngrijorare, dar să nu fiți lași. Și aș dori, de asemenea, să avertizez lumea occidentală să nu fie lașă. Trebuie să stați împotriva acestei țări agresive și împotriva acestei politici agresive a Rusiei, dar și a armatei sale.

Și, de aceea, nu vreau să comentez ce se va întâmpla pe 9. Se va întâmpla atunci. Va fi mobilizare? Nu ne putem baza cu adevărat pe informațiile care vin din Rusia, pentru că minciuna este nesfârșită.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un război, nu poți câștiga cu pumnii ca într-un ring de box, dar se aplică reguli diferite. Pentru asta ai nevoie de arme și arme grele, ca să putem rezista agresiunii armatei ruse”, a transmis Vladimir Klitschko, citat de amp.focus.de.

Vladimir Klitschko, avertisment devastator pentru militarii lui Vladimir Putin

Vladimir Klitschko a avut o nouă reacţie pe reţelele sociale, la mai bine de două luni după startul războiului din Ucraina. Fostul campion mondial la categoria grea i-a avertizat pe militarii ruşi că vor plăti pentru toate atrocităţile comise.

Fratele lui Vitali Klitschko anunţă că este pregătit dosarul care va fi trimis la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Fostul mare boxer, în vârstă de 46 de ani, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o „operaţiune specială”, cum a spus Vladimir Putin, ci un genocid.

„Bombardamentele, violul, torturarea și asasinarea populației civile…. toate acestea au un nume: genocid. Avem numele și prenumele acestor călăi din Rusia și cine le-a comandat!  Toate documentele vor fi trimise la curtea internațională și judecătorii vor lua decizii!„, a transmis Vladimir Klitschko pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și