Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi s-a descălțat și a rupt ringul de dans cu Antonela Roccuzzo! „Suntem făcuți unul pentru celălalt!” Imaginile au devenit virale

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2021, 15:35

Lionel Messi s-a descălțat și a rupt ringul de dans cu Antonela Roccuzzo! „Suntem făcuți unul pentru celălalt! Imaginile au devenit virale

Lionel Messi, dans cu Antonela Roccuzzo

Captură Instagram

  • Lionel Messi s-a descălțat și a rupt ringul de dans cu Antonela Roccuzzo
  • Imaginile au devenit virale

Lionel Messi își petrece sărbătorile în Argentina, alături de familie și câțiva apropiați. În Ajunul Crăciunului, starul lui PSG a făcut show pe ringul de dans, pe ritmuri latino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi s-a descălțat și a rupt ringul de dans cu Antonela Roccuzzo

Messi și Antonela s-au descălțat și au oferit un dans memorabil pe melodia „Si me tomo una cerveza”, care se traduce „Dacă aș avea o bere”, interpretată de Migrantes și Alico. Soția starului argentinian a surprins întregul moment pe Instagram.

În timpul dansului dintre Messi și Antonela s-au auzit pe fundal versurile „Eu și tu suntem făcuți unul pentru celălalt”. Superstarul lui PSG i-a oferit soției sale și un sărut, chiar pe ringul de dans. Imaginile au devenit imediat virale.

Reclamă

Lionel Messi, alături de Antonela Roccuzzo sub bradul de Crăciun

După petrecerea din Ajung, Messi și soția lui au continuat cheful acasă. Antonela Roccuzzo a postat o imagine cu starul lui PSG lângă bradul de Crăciun.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo se cunosc încă din copilărie, înainte de superstarul argentinian să ajungă la Barcelona. Cei doi au împreună trei copii, Thiago (9 ani), Mateo (6 ani) și Ciro (3 ani).

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian