Închide meniul

Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin! Numele uriașe care au fost demascate

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 12:28

Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin! Numele uriașe care au fost demascate

Vladimir Putin, în cadrul unui eveniment

Profimedia

Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin a fost întocmită de echipa lui Alexei Navalnîi, cunoscutul contestatar al liderului de la Kremlin. Oamenii acestuia au demascat persoanele apropiate de Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, pe listă se află nume uriașe ale sportului, precum Evgeni Plushenko, Alexander Ovechkin, Alexander Povetkin sau Marina Goliadkina.

Alexei Navalnîi este încarcerat într-o închisoare aflată în apropierea Moscovei. El a avut mai multe capete de acuzare, precum fraudă pe scară largă sau încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată.

Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin

Alexei Navalnîi, recompensat cu Premiul Saharov 2021

Eurodeputaţii i-au acordat Premiul Saharov 2021 pentru libertatea de gândire al Parlamentului European lui Alexei Navalnîi, om politic al opoziţiei ruse şi activist anticorupţie.

Vicepreşedinta Parlamentului, Heidi Hautala, a anunţat laureaţii în hemiciclul de la Strasbourg, miercuri după-amiază, în urma unei decizii a Conferinţei preşedinţilor (preşedintele PE şi liderii grupurilor politice).

Reclamă

Preşedintele Parlamentului, David Sassoli, a declarat: „Parlamentul European l-a ales pe Alexei Navalnîi drept câştigător al Premiului Saharov de anul acesta. A militat în mod consecvent împotriva corupţiei regimului lui Vladimir Putin şi, prin intermediul conturilor sale de pe platformele sociale şi al campaniilor sale politice, Navalnîi a contribuit la expunerea abuzurilor şi la mobilizarea sprijinului a milioane de persoane din întreaga Rusie. Pentru aceasta, el a fost otrăvit şi aruncat în închisoare”.

Cine este Alexei Navalnîi

Alexei Navalnîi este un om politic al opoziţiei ruse, activist anticorupţie şi principalul opozant politic al preşedintelui rus Vladimir Putin. S-a remarcat pe scena internaţională prin organizarea de manifestaţii împotriva preşedintelui Putin şi a guvernului său, prin participarea la alegeri şi prin apelurile la reforme împotriva corupţiei din Rusia. În august 2020, Navalnîi a fost otrăvit şi a petrecut mai multe luni în convalescenţă la Berlin.

A fost arestat la întoarcerea sa la Moscova în ianuarie 2021, iar în prezent, execută o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi jumătate, din care rămân încă peste doi ani. Închis într-o colonie penitenciară de maximă siguranţă, Navalnîi a intrat în greva foamei o perioadă îndelungată la sfârşitul lunii martie 2021, pentru a protesta împotriva lipsei de acces la asistenţă medicală. În iunie 2021, o instanţă rusă a scos în afara legii birourile reţelei regionale a lui Navalnîi şi Fundaţia Anticorupţie a acestuia, ambele considerate în prezent ca extremiste şi nedorite de către autorităţile ruse.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și