Închide meniul

Lovitură dură pentru Gigi Becali! A pierdut o mare sumă de bani. Totul a devenit oficial

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 9:04

Lovitură dură pentru Gigi Becali! A pierdut o mare sumă de bani. Totul a devenit oficial

Hepta

  • Lovitură dură pentru Gigi Becali
  • A pierdut o mare sumă de bani

Gigi Becali încasează o lovitură importantă. Vicecampioana nu mai are sponsor principal după falimentul companiei de asigurări care avea numele inscripţionat pe tricourile celor de la FCSB. Vicecampioana a rămas fără cel mai important partener al clubului. Firma de asigurări a început deja procedura de faliment, urmând să îi fie retrasă și autorizația de funcționare cât de curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Gigi Becali

FCSB, echipa lui Gigi Becali, pare că primeşte lovitură după lovitură. Meciul FCSB – Mioveni 3-0 s-a jucat în condiţii speciale. Roşa-albaştrii au evoluat la Buzău fără 14 jucători, majoritatea indisponibili după ce au fost infectaţi cu COVID. Mai mult, cei de la FCSB au ieșit pe terenul de joc într-un echipament roșu, însă fără numele sponsorului principal inscripționat.

Locul ocupat până acum de firma de asigurări a rămas gol, semn că aceasta nu își mai poate îndeplini obligațiile începând cu acest moment.

Reclamă

Gigi Becali a câştigat milioane de euro

Contractul de colaborare dintre cele două părți i-a adus bani mulţi lui Gigi Becali şi mai era valabil încă patru ani de zile. Acum, latifundiarul din Pipera va trebui să se descurce fără cele aproximativ șase milioane de euro care urmau să îi intre în conturi în urma acestui parteneriat.

FCSB are, astfel, loc pentru un nou sponsor principal pe tricourile de joc și urmează să demareze negocierile pentru încheierea unui nou contract. Vicecampioana României rămâne fără principalul său partener după nu mai puțin de opt ani de colaborare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat