Închide meniul

Lovitură totală pentru Simona Halep! A fost refuzată de un fost jucător celebru: „Nu cred că îi place”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 septembrie 2021, 20:05

Lovitură totală pentru Simona Halep! A fost refuzată de un fost jucător celebru: „Nu cred că îi place

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA

Profimediaimages

Simona Halep a fost aproape de a da marea lovitură a carierei. După ce s-a măritat cu Toni Iuruc sportiva noastră s-a despărţit de australianul Darren Cahill şi a încercat să-şi aducă un antrenor celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură totală pentru Simona Halep

Simona Halep i-a făcut o propunere total neaşteptată lui Ilie Năastase după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Simona Halep s-a întâlnit cu Ilie Năstase la doar câteva ziile după despărțirea de Darren Cahill, iar constănțeanca l-a invitat pe „Nasty” să asiste la antrenamentele ei. Ilie Năstase nu a acceptat propunerea, motivul fiind dezvăluit chiar de Simona Halep.

Simona și-ar fi dorit ca Ilie să o antreneze part-time, dar se pare că primul lider ATP nu are răbdarea necesară pentru acest job. Fostul mare jucător are alte planuri în perioada următoare, dorindu-și un copil cu soția sa, Ioana Simion.

Simona Halep, refuzată de Ilie Năstase

Simona Halep a dezvăluit că i-a propus lui Ilie Năstase să o însoțească la antrenamente, dar Nasty a refuzat. „M-am întâlnit ieri cu Ilie Năstase și i-am zis că oricând dorește poate veni la antrenamente. A zis că mai bine nu! E puțin epuizant cu mine, așa că nu cred că îi place”, a spus Simona Halep, conform telekomsport.ro.

Totuși, Simona s-a reorientat repede. L-a adus în staff-ul sîu pe Adrian Marcu, tehnician cu care a mai colaborat în anul 2013, atunci când și-a început ascensiunea în tenisul mondial. Adrian Marcu va îndeplini rolul de coantrenor alături de Daniel Dobre, aflat deja în echipa Simonei Halep.

Reclamă

Românca a avut o colaborare fructuoasă cu Darren Cahill, dar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate: „După șase ani minunați, eu și Darren am decis că e timpul să punem punct colaborării! Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și un om mai bun!”, a fost mesajul postat, săptămâna trecută, de către Simona Halep, pe rețelele sociale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și