Închide meniul

Luis Diaz, reuniune emoţionantă cu tatăl lui! Cum a reacţionat starul de la Liverpool

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 19:53

Reclamă
Luis Diaz, reuniune emoţionantă cu tatăl lui! Cum a reacţionat starul de la Liverpool

Luis Diaz, reuniune emoţionantă cu tatăl lui

Luis Diaz şi tatăl lui/ Twitter

Luis Diaz a avut parte de o reuniune emoţionantă cu tatăl lui. Bărbatul a fost eliberat în urmă cu cinci zile, după ce a fost răpit. Starul de la Liverpool a fost copleşti atunci când şi-a revăzut părintele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Luis Diaz a fost răpit timp de 12 zilei în Columbia. Şi mama starului de la Liverpool a fost răpitaă, însă a fost eliberată mai repede.

Luis Diaz, reuniune emoţionantă cu tatăl lui

Luis Diaz s-a alăturat lotului naţionalei Columbiei, acesta fiind momentul în care l-a văzut pe tatăl său, după eliberare. Cei doi au fost copleşiţi de emoţie şi nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

În imaginile postate de oficialii Federaţiei Columbiene de Fotbal, Luis Diaz este văzut îmbrăţisându-l pe tatăl lui. Şi mama starului de la Liverpool apare în imagini, alături de selecţionerul Columbiei şi preşedintele Federaţiei.

Reclamă

„Bine ai venit acasă, Lucho! Aceasta a fost reuniunea emoţionantă dintre Lucho şi tatăl lui, Mane Diaz, şi ceilalţi membrii ai familiei.

Te iubim şi suntem mai uniţi ca niciodată”, au notat oficialii Federaţiei Columbiene pe pagina oficială de pe X (fostul Twitter).


Luis Diaz a fost convocat la naţionala Columbiei pentru meciurile din această lună cu Brazilia şi Paraguay, din runda a cincea a calificărilor pentru Campionatul Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Luis Diaz a fost eliberat, după ce a fost răpt timp de 12 zile

Tatăl lui Luis Diaz a fost eliberat! Luis Manuel Diaz era răpit de 12 zile de către gherila ELN din Columbia. Şi mama fotbalistului lui Liverpool a fost răpită cu tatăl jucătorului, dar fusese eliberată.

Imagini cu operaţiunea de salvare a lui Luis Manuel Diaz au fost difuzate de către televiziunea columbiană.

Luis Manuel Diaz a fost preluat de o „Comisie umanitară” formată din Biserica Catolică și ONU.

Presa locală a transmis că planul este ca tatăl lui Luis Diaz să fie dus într-un oraș din apropiere pentru controale medicale, familia fiind deja pe drum să îl vadă, informează dailymail.co.uk.

Primele imagini difuzate de televiziunea columbiană l-au arătat pe Luis Manuel Diaz purtând o șapcă și ținând o băutură în mână, fluturând un braț în aer.

Tatăl lui Diaz, în vârstă de 58 de ani, a fost răpit împreună cu mama atacantului în timp ce s-au oprit pentru pepeni verzi la o benzinărie pe 28 octombrie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și