Închide meniul
Video

Luiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale

Publicat: 1 octombrie 2024, 9:13

Reclamă

Luiza, soţia lui Cătălin Zmădăndescu, interviu rar despre familia sa

Cătălin Zmărăndescu, în mașină, în mașină / Facebook

Luiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa. Luiza a vorbit despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Zmărăndescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul sună bine pentru Cătălin Zmărăndescu, la Academia lui de jiu-jitsu, unde scoate campioni pe bandă. Şi fetiţa lui de cinci ani câştiga trofee. Patru ani au cei mai mici luptători din SAcademia lui Zmărăndescu. La grupa mică se află Cătălin Junior şi Matilda Zmărăndescu.

Luiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa

Matilda e deja campioană europeană la Jiu- Jitsu şi şi-a schimbat culoarea centurii.

„Pleci de la un vis şi ajungi la o realitate. Selecţia e foarte strictă şi riguroasă„, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Luiza, superba sa soţie, a dat mai multe detalii despre micuţia Matilda. Cătălin Zmărădescu a fost cel care şi-a îndrumat fiica spre sala de sport.

Reclamă
Reclamă

La îndrumarea lui a păşit în sala de sport. Din prima zi când a păsit, n-a mai vrut să plece de aici. Eu aveam cu totul şi cu totul alte planuri pentru ea: pian, balet, nu jiu jitsu. Anul trecut a câştigat medalia de aur la europene în Irlanda„, a spus Luiza Zmărăndescu, care a dezvăluit că fiul cel mic nu este pasionat de sport.

„Vladimir încă nu este atras. Deocamdată este micuţ, are doar 4 ani. Vrea să fie şef, vine la sală şi zice că vrea el fluierul, să fie profesor”, a mai spus Luiza. Cătălin Zmărăndescu se laudă că a produs deja mai mulţi campioni mondiali şi europeni, la academia lui. Şi antrenamentele sunt pe măsură.

Când încearcă să mă fenteze la unele exerciţii, le spun aşa: voi, pe drumul pe care aţi pornit, eu mă întorc obosit„, a mai spus Zmărăndescu pentru AntenaStars.

Reclamă

Toţi sportivii care şi-a schimbat culoarea centurii, au primit botezul colegilor.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și