Închide meniul

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului din Maroc: ”Gândurile mele sunt alături de voi”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2023, 15:19

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului din Maroc: ”Gândurile mele sunt alături de voi”

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului din Maroc

Cutremur de 6.8 în Maroc / Colaj Profimedia Images

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului teribil din Maroc, soldat cu moartea a peste 800 de persoane. În Spania, Federaţia de Fotbal a decis să se ţină un minut de reculegere înaintea meciurilor din liga a doua din acest weekend. Acest gest se va repeta la sfârşitul săptămânii viitoare pentru meciurile din prima divizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi-a exprimat „solidaritatea cu victimele”. „Clubul nostru doreşte să îşi exprime condoleanţele şi sprijinul faţă de familiile celor decedaţi şi faţă de întregul popor marocan. Le dorim însănătoşire grabnică răniţilor, cărora le transmitem toată puterea şi afecţiunea noastră”, a reacţionat Real într-un comunicat.

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului teribil din Maroc

„Toată solidaritatea mea cu poporul marocan şi cu toate familiile afectate de acest teribil cutremur”, a scris şi antrenorul clubului merengue, Carlo Ancelotti, într-un mesaj postat în limba franceză pe reţelele sale de socializare.

„Gândurile mele sunt alături de voi”, a declarat Sergio Ramos, fundaşul de la FC Sevilla.

„Întreaga familie Paris Saint-Germain este alături de prietenii noştri marocani în urma teribilului cutremur. Condoleanţele noastre se îndreaptă către cei care au pierdut persoane dragi. Gândurile noastre sunt cu voi”, a notat şi PSG.

„În această încercare teribilă, Olympique de Marseille transmite sincere condoleanţe şi doreşte să ofere tot sprijinul său poporului marocan şi tuturor celor afectaţi de tragedia care a avut loc noaptea trecută”, a menţionat OM.

Amine Harit, mijlocaşul de la Olympique Marseille şi internaţional marocan, şi-a exprimat şi el emoţia pe reţelele de socializare.

„Relaţia noastră specială cu Marocul, din motive geografice, istorice şi sportive, ne face să simţim această tragedie foarte aproape. Din acest motiv, şi în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în acest dezastru, toate meciurile din divizia a doua disputate în această săptămână vor fi precedate de un minut de reculegere. (…) Federaţia Regală Spaniolă de Fotbal şi LaLiga invită împreună cluburile şi fanii din ţara noastră să se alăture acestui respectuos minut de reculegere”, a precizat Federaţia.

Peste 800 de victime după cutremurul de 6.8 din Maroc

FC Barcelona şi-a exprimat, de asemenea, „solidaritatea” cu victimele acestei tragedii.

Conform observatornews.ro, un cutremur puternic, de 6.8, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în munţii Atlas din Maroc, provocând moartea a cel puţin 820 de persoane, potrivit unui bilanţ încă provizoriu. Seismul a distrus clădiri şi a determinat locuitorii marilor oraşe să fugă din case.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și