Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, răvăşitoare la Festivalul de la Veneţia! Românca s-a remarcat într-o rochie albă, lângă Grigor Dimitrov

Publicat: 7 septembrie 2023, 13:51

Reclamă
Mădălina Ghenea, răvăşitoare la Festivalul de la Veneţia! Românca s-a remarcat într-o rochie albă, lângă Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea, răvăşitoare la Festivalul de la Veneţia

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov / Profimediaimages

Mădălina Ghenea ştie să se facă remarcată şi a avut o apariţie răvăşitoare la Festivalul de la Veneţia. Românca în vârstă de 36 de ani a întors toate privirile în momentul în care a ajuns pe covorul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscuta actriţă a îmbrăcat o rochie albă, cu spatele decoltat, la premiera filmului „Origin”. „Este diva festivalului”, au scris imediat italienii de la fanpage.it. Ghenea i-a uluit pe cei prezenţi la eveniment (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Mădălina Ghenea, răvăşitoare la Festivalul de la Veneţia

S-a întors la Veneţia şi a făcut-o cu stil, cucerint covorul roşu cu un look de divă adevărată. Modelul din România a dat peste cap trendul, mergând pe podium într-un alb eteric„, a mai precizat sursa citată anterior.

Ghenea a fost însoţită în Italia şi de iubitul ei Grigor Dimitrov. Bulgarul a zburat direct spre Italia după eliminarea de la US Open 2023. Jucătorul aflat pe locul 19 ATP a fost învins de Alexander Zverev.

Dimitrov a şi postat, pe reţelele sociale, o imagine în care apare lângă Mădălina Ghenea. Îmbrăcat la costum, starul din tenis s-a afişat alături de vedeta din România care a îmbrăcat o rochie de seară neagră.

Reclamă

Ghenea şi Dimitrov au avut un schimb spectaculos de mesaje după meciul din primul tur de la US Open al bulgarului. Grigor a revenit de la 0-2 la seturi şi a câştigat in extremis cu 6-7(9), 6-7(5), 6-1, 7-5, 7-6(9).

Mândră de tine„, a scris Mădălina Ghenea la imaginea cu cei doi în care arătau semnul victoriei. Dimitrov a distribuit postarea modelului pe reţelele de socializare. „Iubirea mea„, a fost mesajul bulgarului.

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov, în ziua în care frumoasa româncă a împlinit vârsta de 36 de ani. Bulgarul s-a retras de la turneul de la Toronto, pentru a petrece alături de iubita lui.

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, unde a dezvăluit cum a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov.

Răsfăţul a fost unul în cinci paşi. Primul a fost zborul, cei doi plecând într-o scurtă vacanţă. Al doilea, frumoasa româncă a savurat un ceai, relaxându-se la un spa. Al treilea pas a fost reprezentat de o relaxare şi la piscină, alături de Grigor Dimitrov.

Bulgarul a imortalizat acest moment, şi a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde i-a urat „la mulţi ani” iubitei sale.

Pentru al patrulea pas, Mădălina Ghenea a postat o fotografie cu un superb buchet de trandafiri, primit probabil de la Grigor Dimitrov. Iar în cele din urmă, pasul final a fost o baie cu spumă.

Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum de baie transparent

Iubita lui Dimitrov a îmbrăcat un costum de baie transparent, cu imprimeu leopard. Fanii ei au reacționat imediat.

Ce panteră!„, „Pentru mine este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în ultimul timp„, „Zeița„, „Tu chiar exiști?„, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Cu mai puțin de o săptămână în urmă, cunoscuta româncă și-a dat fanii peste cap și cu un clip în care apare în lenjerie intimă. „Vă mulțumesc tuturor pentru toată dragostea și susținerea”, a fost mesajul Mădălinei care a însoțit postarea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și