Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum de baie transparent și și-a uluit fanii: „Ce panteră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 19:53

Reclamă
Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum de baie transparent și și-a uluit fanii: „Ce panteră!”

Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă. Fostul iubit, alături de o femeie celebră care arată uimitor

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov / Colaj Instagram/Profimediaimages

Mădălina Ghenea, iubita lui Grigor Dimitrov, s-a fotografiat într-un costum de baie transparent și și-a uluit fanii. Românca în vârstă de 36 de ani a primit zeci de mii de aprecieri într-o singură zi.
Ghenea este una dintre cele mai apreciate fotomodele și are peste 1.2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Ultimele imagini pe care le-a postat au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Dimitrov a îmbrăcat un costum de baie transparent, cu imprimeu leopard (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fanii ei au reacționat imediat.

Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum de baie transparent

Ce panteră!„, „Pentru mine este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în ultimul timp„, „Zeița„, „Tu chiar exiști?„, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Cu mai puțin de o săptămână în urmă, cunoscuta româncă și-a dat fanii peste cap și cu un clip în care apare în lenjerie intimă. „Vă mulțumesc tuturor pentru toată dragostea și susținerea”, a fost mesajul Mădălinei care a însoțit postarea.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după revenirea lui Grigor Dimitrov din primul tur de la US Open

Mădălina Ghenea s-a arătat mândră de iubitul său, după ce acesta a reuşit o revenire de poveste în primul tur de la US Open 2023.

Dimitrov a revenit în partida cu Alex Molcan de la 0-2 la seturi şi a salvat şi 3 mingi de set. Mădălina Ghencea nu a stat pe gânduri şi a reacţionat după victoria lui Dimitrov, care a uimit întreaga lume. Sportivul bulgar s-a impus cu 6-7(9), 6-7(5), 6-1, 7-5, 7-6(9).

Reclamă 4 / 0/3

Mândră de tine„, a scris Mădălina Ghenea la imaginea cu cei doi în care arătau semnul victoriei. Dimitrov a distribuit postarea modelului pe reţelele de socializare. „Iubirea mea„, a fost mesajul bulgarului.

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și