Închide meniul
Foto

Mama lui Luis Rubiales s-a închis într-o biserică şi face greva foamei! Acuză că fiul ei este victima unei „vânători inumane”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 17:29

Reclamă
Mama lui Luis Rubiales s-a închis într-o biserică şi face greva foamei! Acuză că fiul ei este victima unei „vânători inumane”

Mama lui Luis Rubiales s-a închis într-o biserică şi face greva foamei

Angeles Bejar a luat o decizie radicală / Colaj Marca/Profimediaimages

Mama lui Luis Rubiales s-a închis într-o biserică şi face greva foamei. Angeles Bejar a recurs la acest gest extrem după ce fiul ei a ajuns în centrul unui scandal de proporţii. Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a sărutat-o pe Jenni Hermoso, fără voia ei, după câştigarea Cupei Mondiale la fotbal femininin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rubiales a devenit persona non grata în Spania. Este pe punctul de a fi demis şi a fost deja suspendat provizoiu de FIFA. Luis Rubiales este preşedintele RFEF din 17 mai 2018.

Mama lui Luis Rubiales s-a închis într-o biserică şi face greva foamei

Angeles Béjar, mama lui Luis Rubiales, a mers luni dimineaţă la biserica Divina Pastora din Motril, în sudul Spaniei, şi a început o grevă a foamei până când se va găsi o soluţie pentru a opri „vânătoarea inumană şi sângeroasă” a fiului ei, care „nu merită” ceea ce i se întâmplă, anunţă marca.com.

Împreună cu sora sa, ea spune că va rămâne închisă în parohie „pe termen nelimitat, zi şi noapte” până când se va face dreptate pentru Luis Rubiales. Angeles Béjar este convinsă că fiul ei „este incapabil să facă rău cuiva” şi nu înţelege de ce toată lumea „este crudă cu el„.

Reclamă

De asemenea, ea îi cere lui Jenni Hermoso să „spună adevărul” şi „să menţină versiunea pe care o avea la începutul evenimentelor„.

Rubiales a refuzat categoric să demisioneze din cauza incidentului cu jucătoarea Jenni Hermoso, de duminica trecută, de la Sydney, spunând că sărutul a fost consimţit. Jucătoarele şi antrenori de la echipa feminină îi cer să plece, iar guvernul doreşte, de asemenea, ca el să plece.

RFEF a convocat federaţiile regionale la o reuniune „extraordinară şi urgentă” luni „pentru a evalua situaţia în care se află forul” în urma suspendării lui Rubiales, a declarat duminică un purtător de cuvânt al forului.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FIFA, Jorge Ivan Palacio (Columbia), în virtutea competenţelor conferite de articolul 51 din Codul Disciplinar al FIFA (FDC), a decis sâmbătă suspendarea provizorie a domnului Luis Rubiales din toate activităţile legate de fotbal la nivel naţional şi internaţional. Această suspendare, care intră în vigoare începând de astăzi, este pentru o perioadă iniţială de 90 de zile, în aşteptarea rezultatelor procedurii disciplinare deschise joi, 24 august, împotriva dlui Luis Rubiales”, se arată pe site-ul FIFA.

Hermoso cere „măsuri exemplare” împotriva şefului Federaţiei spaniole

Jucătoarea Jenni Hermoso a cerut să se ia „măsuri exemplare” împotriva preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, după ce acesta a sărutat-o fără voia ei pe buze după triumful echipei naţionale la Cupa Mondială feminină, a anunţat miercuri sindicatul FUTPRO, potrivit Reuters.

Incidentul – care a avut loc în momentul în care Rubiales le înmâna jucătoarelor medaliile de aur după ce acestea au învins Anglia cu 1-0 în finală – a stârnit indignare în Spania şi în afara Spaniei, iar multe persoane, inclusiv miniştri, au cerut demisia preşedintelui federaţiei.

Sindicatul meu FUTPRO, în coordonare cu agenţia TMJ, se ocupă de apărarea intereselor mele şi în acest caz” a precizat Hermoso într-un comunicat comun publicat de sindicat şi de agenţia sa.

Lucrăm pentru a ne asigura că acte precum cele la care am asistat nu rămân niciodată nepedepsite, că sunt sancţionate şi că sunt adoptate măsuri exemplare pentru a proteja fotbalistele de acţiuni pe care le considerăm inacceptabile”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și