Închide meniul

Manu Ginobili, inclus în Basketball Hall of Fame: ”Nu sunt aici pentru că am fost foarte special”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 14:38

Manu Ginobili, inclus în Basketball Hall of Fame: ”Nu sunt aici pentru că am fost foarte special”

Manu Ginobili, inclus în Basketball Hall of Fame: ”Nu sunt aici pentru că am fost foarte special”

Manu Ginobili, inclus în Hall of Fame / Profimedia Images

Manu Ginobili, campion olimpic şi de patru ori campion în NBA, a fost inclus sâmbătă în Basketball Hall of Fame, scrie AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul ajuns la vârsta de 45 de ani a petrecut şaisprezece sezoane (2002-2018) la San Antonio Spurs, după ce a câştigat Euroliga în 2001 cu Virtus Bologna.

Manu Ginobili inclus în Basketball Hall of Fame

„Nu sunt aici pentru că am fost foarte special, ci pentru că am făcut parte din două dintre cele mai mari echipe ale anilor 2000, clubul San Antonio Spurs şi naţionala Argentinei”, a spus sud-americanul în discursul său.

Ginobili a format trio-ul major al francizei texane cu pivotul Tim Duncan şi apărătorul Tony Parker, câştigând NBA în 2003, 2005, 2007 şi 2014, sub „bagheta” antrenorului Gregg Popovich.

Manu Ginobili e campion olimpic

A fost campion olimpic în 2004 la Atena şi a făcut parte din echipa care a învins pentru prima dată o selecţionată americană compusă în întregime din jucători NBA, la Campionatul Mondial din 2002, unde Argentina a terminat pe locul doi.

Reclamă

Alte şase mari nume ale baschetului au intrat în „Panteonul gloriei” în acest an: Tim Hardaway, fostele jucătoare WNBA Swin Cash şi Lindsay Whalen, şi antrenorii George Karl, Del Harris şi Marianne Stanley.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și