Închide meniul
Video

Marele secret al Ramonei Olaru: „Eram îndrăgostită de un fotbalist”. Pe cine a iubit vedeta de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 octombrie 2021, 11:33

Reclamă

Ramona Olaru de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani s-a decis să facă dezvăluiri complete la AS.RO LIVE. Vedeta a fost chestionată de către Cătălin Oprişan în privinţa echipei cu care ţine. Atunci s-a dat de gol prezentatoarea rubricii meteo a celui mai vizionat matinal din România. Totuşi, Ramona a fost convinsă cu greu să-şi dezvăluie pasiunile de adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele secret al Ramonei Olaru

Ramona Olaru de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani a rupt tăcerea şi a dezvăluit care este echipa ei preferată. Blonda este o fană înfocată a celor de la Dinamo de pe vremea când Ianis Zicu evolua pentru echipa din Ştefan cel Mare. Mai mult, Ramona spune că l-a iubit pe Ianis Zicu.

„Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă. În liceu s-a întâmplat, la 16 ani. Nu ştiu dacă e bne să spun. Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu.

El nu ştie şi nici nu trebuie să ştie. O fi căsătorit, la casa lui cu copiii lui. De aia iubeam eu Dinamo, multă vreme. O singură dată am fost pe un stadion în viaţa mea, pe Dinamo. Pe Arena Naţională nu am fost niciodată, deşi mi-am dorit, dar nu a avut cine să mă ducă, să mă ia cu el sau cu ea”, a dezvăluit Ramona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și