Închide meniul
Video

Se mișcă lucrurile în „Ștefan cel Mare”! Dinamo va avea stadion: „A trebuit să se schimbe, din nou, proiectul! Anunț de ultimă oră despre noua arenă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 8:43

Invitat la AS.ro LIVE, Demici a dezvăluit că noul stadion ar fi trebuit să aibă întrarea spre Lacul Tei, dar locatarii au făcut contestație. Cert este că este totul aprobat iar lucrările vor începe imediat ce este gata documentația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va avea un stadion ultra modern

„Din ce știu eu, clubul a câștigat toate procesele cu societatea domnului Badea și că urmează să se construiască stadionul cât mai repede posibil. În momentul ăsta se lucrează la documentație. A trebuit să se schimbe, din nou, proiectul. Inițial, discuțiile au fost să se construiască pe locul velodromului, după trebuia să fie cu intrarea către lacul Tei.

Acum trebuie să se schimbe iar, s-au constituit niște asociații ale locatarilor de pe acolo, că deranjează și s-a renunțat. Cert este că o să ne facă și nouă stadion, deși printre ultimii, o să avem și noi stadion”, a declarat Ștefan Demici la AS.ro LIVE.

Ștefan Demici, sătul de câte machete a văzut

Demici a găsit puterea să și zâmbească, atunci când a venit vorba de un nou stadion în Șoseaua Ștefan cel Mare. „M-am săturat de câte machete am văzut cu stadionul. Sunt vreo cinci prin Dinamo, acum. Ma gândesc la oamenii care fac machetele: iar trebuie să facem machete :). E bine că se va face”, a mai spus Demici la AS.ro LIVE.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și