Închide meniul
Foto

Marian Aliuţă, chemat în instanţă după ce s-a botezat din nou la 45 de ani! Ce a păţit celebrul dezvoltator imobiliar

Publicat: 20 iulie 2023, 18:47

Reclamă
Marian Aliuţă, chemat în instanţă după ce s-a botezat din nou la 45 de ani! Ce a păţit celebrul dezvoltator imobiliar

Marian Aliuţă, chemat în instanţă după ce s-a botezat din nou la 45 de ani

Marian Aliuță şi soţia lui la botez/ Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuţă a fost chemat în instanţă după ce s-a botezat din nou la 45 de ani. Fostul fotbalist, actualmente dezvoltator imobiliar, a fost dat în judecată de către o vecină care îl acuză că a construit ilegal un imobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre un bloc pe care societatea lui Marian Aliuţă, Alizone Residence SRL, l-a construit în sectorul 5 al Capitalei.

Marian Aliuţă, chemat în instanţă după ce s-a botezat din nou la 45 de ani!

Ultimul termen în acest dosar a fost 21.06.2023, dar instanţa a hotărât să amâne cauza până la sfârşitul lunii septembrie a acestui an după ce magistraţii au intrat în grevă.

La precedentul termen, instanţa a dispus ca expertul în construcţii, contestat atât de către reclamantă, cât şi de către Marian Aliuţă şi societatea lui, să prezinte în scris răspuns la anumite obiecţii.

Încuviinţează obiecţiunile formulate de reclamantă şi de societatea pârâtă în privinţa raportului de expertiză întocmit de expertul în construcţii. Dispune fotocopierea şi comunicarea obiecţiunilor către expertul tehnic desemnat în cauză, în vederea lămuririi şi a completării raportului de expertiză, conform art. 337 C.proc.civ. Dispune emiterea unei adrese prin intermediul căreia pune în vedere expertului să răspundă obiecţiunilor în scris, într-un capitol distinct pentru fiecare obiecţiune formulată, precum şi să depună la dosarul cauzei lămuririle solicitate cu respectarea unui termen de cel puţin 10 zile anterior termenului de judecată, cu aplicarea art. 336 C.proc.civ. Prorogă cererea părţilor de înlocuire a expertului judiciar ulterior lămuririi raportului de expertiză. Pronunţată astăzi, 12.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arăta în decizia instanţei, citată de către spynews.ro.

Reclamă

Potrivit publicaţiei citate, vecina lui Aliuţă doreşte demolarea construcţiei, ceea ce ar însemna o lovitură devastatoare pentru fostul fotbalist al Stelei.

Firma lui Marian Aliuţă a înregistrat pierderi în ultimii 2 ani

Firma prin care Marian Aliuţă construieşte blocuri a înregistrat pierderi în ultimii 2 ani. În anul 2021 firma Alizone Residence SRL a înregistrat o pierdere de peste 150.000 de lei la o cifră de afaceri de circa 1.4 milioane de lei. În 2022 firma lui Aliuţă a avut o cifră de afaceri de 1.858.654 lei, înregistrând o pierdere de circa 20.000 de lei.

Cel mai bun an al firmei lui Marian Aliuţă a fost 2020, atunci când societatea Alizone Residence a avut o cifră de afaceri de 5.606.107 lei şi un profit de 541.213 lei.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aliuţă a mai fost în trecut chemat în instanţă într-un dosar de neplată a unor facturi la gaze. Marian Aliuţă a explicat că datoria respectivă nu ar fi fost a lui, dar instanţa a hotărât să îl execute silit.

Acele gaze neplătite nu ţineau de mine. Eu dacă construiesc şi vând, trebuie să treacă contractul de pe numele meu pe numele lor. Ei au schimbat numele după cele 30 de zile de la termen şi de aceea datoria a rămas pe numele meu”, declara Marian Aliuţă.

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie: ”Nu aș mai pupa icoane!”

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani! Fostul fotbalist al Stelei s-a pocăit, iar acum a anunţat şi ce nu-i place la ortodoxie.

Am ales drumul ăsta pentru că în Scriptură îți dă de înțeles să te botezi la maturitate. Mulți judecă! Chiar și fratele meu: `Băi, dar n-ai fost botezat o dată?` Că a vorbit el cu un preot și i-a spus că atunci când te duci către penticostali, te duci, de fapt, într-o credință moartă. De ce? Că-l caut pe Hristos?

Am fost credincios de mic, mergeam la biserică. L-am simțit mereu pe Dumnezeu. Aș intra oricând într-o biserică ortodoxă, dar nu aș mai pupa icoane, nu văd sensul. Trebuie să te conectezi direct cu divinitatea. Și eu am făcut lucrul ăsta, am toate icoanele, nu judec pe nimeni.

În ortodoxie, preoții nu vor sau nu au timp să explice pasajele din Biblie. Omul ascultă o slujbă și nu înțelege tot. Apoi, de ce trebuie să mă rog eu pentru patriarh și pentru Preafericit? De ce?

Preafericitul Daniel e mai bogat decât toți cei care merg la biserică. 60 la sută dintre cei care merg sunt amărâți, iar el are ultimul tip de S (n.r.- Mercedes), trăiește în lux desăvârșit. El nu trăiește cum o făcea Iisus, simplu. Mi-am dat seama că trebuie să urmez Scriptura”, a spus Marian Aliuță în cadrul podcast-ul Tare de tot.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și