Închide meniul

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie: ”Nu aș mai pupa icoane!”

Publicat: 14 iulie 2023, 19:50

Reclamă
Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie: ”Nu aș mai pupa icoane!”

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie

Marian Aliuță şi soţia lui s-au botezat din nou/ Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani! Fostul fotbalist al Stelei s-a pocăit, iar acum a anunţat şi ce nu-i place la ortodoxie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi soţia lui Marian Aliuţă, Mariana, a trecut alături de el la cultul Bisericii Profides.

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie: ”Nu aș mai pupa icoane!”

Am ales drumul ăsta pentru că în Scriptură îți dă de înțeles să te botezi la maturitate. Mulți judecă! Chiar și fratele meu: `Băi, dar n-ai fost botezat o dată?` Că a vorbit el cu un preot și i-a spus că atunci când te duci către penticostali, te duci, de fapt, într-o credință moartă. De ce? Că-l caut pe Hristos?

Am fost credincios de mic, mergeam la biserică. L-am simțit mereu pe Dumnezeu. Aș intra oricând într-o biserică ortodoxă, dar nu aș mai pupa icoane, nu văd sensul. Trebuie să te conectezi direct cu divinitatea. Și eu am făcut lucrul ăsta, am toate icoanele, nu judec pe nimeni.

În ortodoxie, preoții nu vor sau nu au timp să explice pasajele din Biblie. Omul ascultă o slujbă și nu înțelege tot. Apoi, de ce trebuie să mă rog eu pentru patriarh și pentru Preafericit? De ce?

Reclamă
Reclamă 4

Preafericitul Daniel e mai bogat decât toți cei care merg la biserică. 60 la sută dintre cei care merg sunt amărâți, iar el are ultimul tip de S (n.r.- Mercedes), trăiește în lux desăvârșit. El nu trăiește cum o făcea Iisus, simplu. Mi-am dat seama că trebuie să urmez Scriptura”, a spus Marian Aliuță în cadrul podcast-ul Tare de tot.

A jucat ultima oară la echipa antrenată acum de Adrian Mutu

Marian Aliuţă a jucat ultima dată la Neftchi Baku, echipă la care în prezent este antrenor Adrian Mutu. Retras din activitate în 2010, fostul internaţional român a avut mai multe probleme personale. Acesta a fost motivul pentru care a ales calea credinţei.

Chiar dacă a câştigat sume importante de bani, fostul fotbalist a dezvăluit că a avut mai multe probleme cu banii după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Şi-a cheltuit toţi banii şi şi-a găsit liniştea într-un mod surprinzător.

Reclamă

Am avut chemarea asta, am simțit lucrul acesta, nu m-aș întoarce înapoi. Am trecut prin niște probleme și Dumnezeu așa m-a chemat. Nu mi-e rușine să spun că am avut niște probleme financiare, am avut bani, m-am blocat și lucrurile au revenit la cum erau înainte.

Eram foarte supărat. A început să îi spun problemele și să îl rog să mă aducă acolo unde eram. Eu mi-am bătut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a declarat Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

Marian Aliuță a recunoscut, odată cu noul botez, că în trecut i-a greșit de mai multe ori soției sale, pe care a înșelat-o. A fost botezat, chiar alături de soție, de pastorul Bisericii Profides, Toni Berbece.

Ce spunea pastorul care l-a botezat din nou pe Marian Aliuţă

Vreau să vă spun că azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer şi pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: ‘Degeaba încerci tu să te pocăiești că ești prea păcătos ca sa te mai ierte Dumnezeu!’.

Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre ‘escapadele’ lui din ziare si simțea că nu are scăpare din aceste ghiare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu a crezut că e imposibil să scapi de păcate și chiar că a scăpa de ele înseamnă ‘nefericire’, deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei.

Însă azi a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi, Marian si Mari Aliuta au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apă ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind ca botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viata lor si cea mai mare bucurie pentru Cer”, transmitea pastorul Toni Berbece, care i-a botezat din nou pe Marian Aliuţă şi pe soţia acestuia, Mariana.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 18 iun.

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37 18 iun.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14 18 iun.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09 18 iun.

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36 18 iun.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35 18 iun.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și