Închide meniul
Foto

Marian Aliuţă, decizie radicală după ce a fost prins de soţie că a înselat-o: „Nu am fost uşă de biserică!” Cine e fosta amantă

Publicat: 1 februarie 2023, 8:52

Marian Aliuţă şi-a schimbat radical viaţa, după ce a fost prins de soţie că a înşelat-o. Fostul jucător de la Steaua, Rapid şi Şahtior Donetk a făcut dezvăluiri incredibile despre viaţa personală.

Reclamă
Marian Aliuță, la AS.ro LIVE

Marian Aliuță şi-a schimbat radical viaţa

Marian Aliuță, la AS.ro LIVE / Antena Sport

Marian Aliuţă a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. Cu 5 selecţii în naţionala României, un titlu de campion cu Steaua şi două Cupe ale Ucrainei cu Şahtior, Aliuţă e considerat unul dintre fosştii jucători care putea oferi mai mult fotbalului.

Reclamă

Marian Aliuţă, decizie radicală după ce a fost prins de soţie că a înselat-o

Nu de puţine ori, Aliuţă a fost pe prima pagină a tabloidele pentru escapadele sale. Marian Aliuţă a recunoscut, într-un interviu acordat Antena Stars, că a greşit şi în faţa soţiei.

Reclamă

Acesta a spus că s-a apropiat mul de Dumnezeu în momentul în care şi-a dat seama că a greşit enorm în faţa femeii care îl iubeşte enorm. În urmă cu câţiva ani, Marian Aliuţă a avut o relaţie extraconjugală cu Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii. Cei doi au fost surprinşi împreună în 2022.

Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a mărturisit Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu: „Panaramă! Copia, prostul!” / „Ce CV, tată, că nu înțeleg!”

Marian Aliuță a spus o poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit cum a făcut școala de antrenori cu actualul șofer al lui Gigi Becali. Luțu nu știa să-și completeze CV-ul, așa că a copiat tot de la Aliuță!

Aliuță a povestit că Luțu a copiat toate datele din CV-ul său și a predat foaia așa! Aghiotantul lui Gigi Becali nu își făcea însă grijă. Era convins că nimeni nu va sesiza similaritățile celor două CV-uri.

„Eu cu el Luțu la școala de antrenori, era imediat după ce ne-am lăsat. El stătea lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita. El copia, prostul.

Ne-au zis «să vă treceți echipele pe unde ați jucat», el nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg?». A trecut tot ce am trecut eu la mine și, după aia, ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuță, la Fiță cu Adiță.

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real.

După retragere, Luțu nu s-a mai făcut antrenor, dar a ajuns cel mai bun ajutor la casa lui Gigi Becali. De ani buni este șoferul personal al latifundiarului din Pipera și omul cel mai de încredere al acestuia.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea