Închide meniul
Foto

Marian Drăgulescu a recunoscut că i-a făcut avansuri apropiatei lui Vladimir Putin: „Ne îmbrăţişam, avea tot pachetul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2022, 17:32

Marian Drăgulescu a recunoscut că i-a făcut avansuri apropiatei lui Vladimir Putin: „Ne îmbrăţişam, avea tot pachetul!”

Marian Drăgulescu a recunoscut că i-a făcut avansuri apropiatei lui Vladimir Putin

Vladimir Putin şi Svetlana Horkina / Profimediaimages

Marian Drăgulescu (41 de ani) a făcut dezvăluiri în premieră. A recunoscut că i-a făcut avansuri apropiatei lui Vladimir Putin. Cel mai titrat gimnast din istoria a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Svetlana Horkina (43 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgulescu şi Horkina se întâlneau, de-a lungul carierei, la marile competiţii. Sportivul român nu s-a ferit să spună că a filtrat cu cea mai bună gimnastă a Rusiei. Şapte medalii olimpice a câştigat Svetlana între 1996 şi 2004.

Marian Drăgulescu a recunoscut că i-a făcut avansuri apropiatei lui Vladimir Putin

„Marocanul” a fost în aceeaşi generaţie cu apropiata liderului de la Kremlin şi chiar s-au împrietenit. Acesta a comentat, pentru prima dată, zvonurile că ar fi fost într-o relaţie.

A existat un flirt aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonari.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrăţişam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult.

Reclamă

Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot pachetul„, a declarat Marian Drăgulescu la orangesport.ro.

Svetlana Horkina s-a retras din gimnastică după Jocurile Olimpice de la Atena, acolo unde a obţinut o medalie de argint şi una de bronz. S-a reprofilat rapid, ajutată şi de relaţia apropiată cu Vladimir Putin, şi a intrat în politică. S-a înscris în partidul Rusia Unită, care îl susţine vehement pe Putin şi, în 2007, a câştigat un mandat în Duma de Stat.

Horkina a avut o reacţie pe măsură după ce preşedintele Rusiei a declanşat războiul din Ucraina. A denumit incidentele armate drept o „campanie pentru cei cărora nu le este ruşine să spună că sunt ruşi”.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Drăgulescu, momentul crucial al carierei: ”La 21 de ani am căzut în cap. Am stat șase luni!”

În 2001, după Olimpiada de la Sydney, Marian Drăgulescu suferă o accidentare serioasă. ”Era al treilea meu an de seniorat. Am stat șase luni. Zilnic încercam să revin și nu puteam. M-am speriat, am crezut că totul e în zadar. Un moment extrem de greu”.

La AS.ro LIVE, ”Marocanul” a povestit clipele de cumpănă din 2001, la doar un an de la prima sa Olimpiadă, cea de la Sydney, din 2000, unde a terminat pe locul 6 atât pe echipe, cât și la sol. ”Eram în al treilea meu an de seniorat, când am căzut în cap. Asta la concurs, pentru că la antrenamente mai cădeam, dar acolo ajungeam pe moale, pe saltele. Aici am ratat direct, chiar la <<Săritura Drăgulescu>>

O accidentare destul de gravă, care l-a ținut departe de sală vreme de șase luni. ”Zilnic încercam să revin, nu puteam, nu pricepeam ce se petrece cu mine. A fost o perioadă lungă. Mă gândeam la ce este mai rău, mai ales că aveam doar 21 de ani. Până la urmă, am revenit!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și