Închide meniul
Foto

Mario Balotelli, prima imagine alături de noua lui iubită. Mesaj plin de emoţie pentru Francesca Montini: „Să ne iubim pentru totdeauna!”

Reclamă

Publicat: 31 martie 2022, 13:38

Mario Balotelli, prima imagine alături de noua lui iubită. Mesaj plin de emoţie pentru Francesca Montini: „Să ne iubim pentru totdeauna!”

Mario Balotelli este într-o relaţie cu Francesca Montini

Profimediaimages

Mario Balotelli (31 de ani) şi-a găsit liniştea pe toate planurile. Atacantul care trece prin cea mai bună formă din ultimii ani, în tricoul turcilor de la Demirspor, şi-a oficializat relaţia cu Francesca Monti. Cunoscut pentru stilul său nonconformist, italianul şi-a surprins fanii în ultima postare de pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Super Mario” a făcut publică o imagine în care o ţine în braţe pe noua femeie din viaţa lui. Acesta i-a făcut şi o dedicaţie tinerei de 23 de ani, care este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Mario Balotelli este într-o relaţie cu Francesca Montini

Dragostea este cea mai puternică și mai frumoasă emoție pe care o poți simți. Așa că, iubire, îţi mulțumesc. Să ne iubim pentru totdeauna„, a fost mesajul postat de Mario Balotelli.

View this post on Instagram


A post shared by Mario Balotelli Barwuah 🇮🇹🇬🇭⚽️ (@mb459)

Reclamă

Mai tânără cu 8 ani decât fostul atacant al lui Manchester City, Inter şi AC Milan, Francesca este originară din Fermo, anunţă corrieredibologna.corriere.it. Bruneta lucrează pe coasta Adriaticii, iar mesajul primit de ea de la Balotelli a fost cel puţin surprinzător. Jurnaliştii italieni anunţă că jucătorul care are 36 de selecţii în naţională nu a mai făcut niciodată o astfel de declaraţie de dragoste.

Mario Balotelli a mai fost în relaţii cu Raffaella Fico, Clelia Carleen şi Dayane Mello, dar s-a lăsat de fiecare dată cu scandal. Atacantul are şi doi copii. Primul cu Raffaella, recunoscut după un proces de paternitate. Are şi un băiat cu Clelia, pe care l-a numit Lion.

Legea ar trebui să-i împiedice pe ‘căutătorii de aur’ să aibă copii împotriva voinţei oamenilor, doar pentru a obţine avantajul banilor. Este diabolic, trist şi imoral. Familia vine cu dragoste şi nu din comoditate„, a fost o postare controversată a lui Balotelli, anul trecut, cu trimitere către Clelia Carleen.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Balotelli după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani

Anul trecut, Mario Balotelli a primit sentinţa finală după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani.

Fostul atacant italian care a trecut pe la Inter și Manchester City a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol în 2017, când evolua la Nice. O tânără de 16 ani a întreţinut relaţii sexuale cu Balotelli, care explica că acestea au fost consimţite.

Totuşi, tânăra i-a cerut atacantului 100.000 de euro la scurt timp. Balotelli a acuzat-o de extorcare, iar femeia a făcut acelaşi lucru. Instanţa din Brescia a anunţat recent sentinţa finală. Balotelli este nevinovat, după ce acuzaţiile tinerei au fost găsite nefondate.

Recomandări
  • Mario Balotelli, într-o relaţie cu Francesca Montini
  • Imaginea virală alături de noua iubită

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și