Închide meniul

Instanţa a decis! Ce sentinţă a primit Mario Balotelli după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 23:27

Instanţa a decis! Ce sentinţă a primit Mario Balotelli după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani

Mario Balotelli

Profimedia

Instanţa a decis! Ce sentinţă a primit Mario Balotelli după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 16 ani

Fostul atacant italian care a trecut pe la Inter și Manchester City a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol în 2017, când evolua la Nice. O tânără de 16 ani a întreţinut relaţii sexuale cu Balotelli, care explica că acestea au fost consimţite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, tânăra i-a cerut atacantului 100.000 de euro la scurt timp. Balotelli a acuzat-o de extorcare, iar femeia a făcut acelaşi lucru. Instanţa din Brescia a anunţat recent sentinţa finală. Balotelli este nevinovat, după ce acuzaţiile tinerei au fost găsite nefondate, scrie football-italia.net.

Cariera lui „Super” Mario Balotelli e în cădere liberă! Unde a ajuns să joace fostul atacant de la Inter și Manchester City

După ce a început deceniul drept unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continent, Balotelli a continuat să decadă din cauza problemelor de comportament. El a încercat să își relanseze cariera la Brescia şi Monza în ultimii ani, însă nu a reuşit.

Astfel, Mario Balotelli (30 ani) va încerca din nou să se ridice la nivelul aşteptărilor. Atacantul va evolua la Adana Demispor, club nou promovat în SuperLiga Turciei. La noua echipă, acesta va avea un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. Acesta a semnat o înţelegere valabilă pentru trei ani.

Doar 1.5 milioane de euro este în prezent cota de piaţă a lui Balotelli, conform transfermarkt.com. În urmă cu 9 ani, acesta valora 32 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și