Închide meniul

Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 12:24

Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!

Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!

Marius Şumudică şi Mircea Lucescu / colaj Profimedia Images

Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! S-a întâmplat în perioada în care „Şumi” era atacant la Rapid, iar Mircea Lucescu îi antrena pe giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci. Mircea Lucescu nu i-a spus nimic iniţial lui Şumudică, după care l-a abordat în particular.

Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!

M-am apucat de fumat când i-am cunoscut pe Lupu și Iftodi, m-am nenorocit. Eram la rummy eu, Lupu, Iftodi și Bolohan. El nu fuma, ne-a zis să deschidem geamul. Lupu al meu, cu părul ud, cu două pungi de semințe, în pielea goală, jucam rummy și fumam.

Mai venea și Jean Barbu cu noi. Și când a vrut Nea Mircea să intre, nu putea să deschidă ușa. Ne-a zis că «dacă mâine nu câștigați meciul, veți discuta cu mine». Pe mine m-a scos cu Onești, după ce dădusem 3 goluri acasă. L-am înjurat pe Nea Mircea.

Că își bagă copiii lui tot timpul. Nu a zis nimic, deși m-a auzit, era la doi metri în fața mea. Săptămâna următoare aveam meci cu Dinamo. Am mers la o masă, ne-a invitat Copos. Mie îmi era și rușine să mă ridic să merg la bufet, așteptam să vină vreun ospătar. Când m-am dus să îmi iau, mă uitam să văd unde e Nea Mircea, să mă feresc.

Reclamă

M-a așteptat când m-am dus să iau farfuria, să trag doi crenvurști în farfurie, era în spatele meu. Zice: «Crezi că n-am auzit că m-ai înjurat?». Am pierdut și crenvurstul. Mi-am cerut scuze și a zis: «Să îți ceri scuze duminică, când trebuie să îmi câștigi meciul cu Dinamo». Am dat pasă de gol și gol, mi-am dat viața.

Altul mă trimitea la echipa a doua. Ăsta era Lucescu. M-a felicitat în fața echipei”, a povestit Marius Şumudică la fanatik.ro.

Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus „la zid” un „tricolor”: „Niciodată nu aş fi jucat cu el!”

Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu, în privinţa titularizării lui Cristi Manea, în duelul amical dintre România şi Irlanda de Nord. „Şumi” a declarat că nu l-ar fi folosit pe Raul Opruţ în locul fundaşului de la CFR Cluj, deşi Opruţ joacă în banda stângă a defensivei.

Reclamă 4 / 0/3

În lipsa lui Nicuşor Bancu, Edi Iordănescu l-a titularizat pe postul de fundaş stânga pe Cristi Manea. Acest fapt a fost intens analizat, iar ultimul care şi-a dat verdictul a fost Marius Şumudică.

Fostul antrenor de la Gaziantep a tramsmis că Raul Opruţ nu are experienţă la nivel internaţional, aşa cum are Cristi Manea, motiv pentru care consideră că Edi Iordănescu a făcut alegere bună atunci când l-a lăsat pe banca de rezerve pe fundaşul de la Hermannstadt.

„Opruţ vine dintr-un campionat intern care este foarte scăzut”

„Dacă mâine aș fi jucat cu Belgia și aș fi fost selecționer, niciodată nu aș fi jucat cu el, chiar dacă este postul lui. Este un meci în care va fi greu din punct de vedere defensiv. Nu știu câtă nevoie ai de posesie, cu Belgia vom juca pe contraatacuri.

Nu-l cunosc foarte bine pe Opruț, nu știu de el, dar vine dintr-un campionat intern care este foarte scăzut. Poate să fie un jucător util, un fotbalist important al naționalei. Dar eu dacă eram selecționer și jucam cu Belgia, nu jucam cu el. Îi dau dreptate lui Edi.

În cazul în care Bancu se accidenta și eu alegeam dintre Manea și Sorescu. Dar nu știu ce se va întâmpla până la Belgia, poate Opruț devine cel mai bun fundaș stânga din Liga 1.

Manea a avut un joc slab, dar eu știu bine ce poate el. Atenție, nici el nu joacă la CFR, dar nu cred că Opruț este peste cei doi. Eu cred că Iordănescu nu a greșit sub nicio formă. Probabil și Opruț a fost selecționat în ultimul moment din cauza accidentării lui Bancu. Edi a făcut alegerea corectă”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și