Închide meniul

Marius Șumudică, reacție genială după scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Mă uit la Nadal ăla, zici că îl trage unul de colo-colo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 18:35

Marius Șumudică, reacție genială după scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Mă uit la Nadal ăla, zici că îl trage unul de colo-colo!”

Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste pentru Rapid

Marius Şumudică, într-un meci / Profimedia

Marius Șumudică a avut o reacție genială când a fost întrebat de scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Șumi” e uluit de condiția fizică a jucătorilor de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al Rapidului l-a dat exemplu pe Rafael Nadal, despre care spune că este „supraom”.

Marius Șumudică, reacție genială după scandalul de dopaj al Simonei Halep

La ce se întâmplă în tenis, când joci meciuri de 3-4 ore, te duci în cinci seturi și joci în fiecare zi, eu nu știu cum organismul își revine în 24 de ore, nu există așa ceva.

Eu mă uit la Nadal ăla cum aleargă și cum le scoate pe toate, ăla e supraom, eu am crezut că e unul care îl trage cu zgârciul și îl duce de colo-colo. Nu te supăra, antrenez și eu de atâta timp și îmi dau seama de capacitățile umane. Și eu îi ajut pe ai mei în colaborare cu doctorul, dar cu ce poți, nu să treci pragul”, a spus Marius Șumudică, conform digisport.ro.

ANAD, noi precizări în cazul Simonei Halep

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a publicat, luni, pe site-ul oficial, o serie de precizări în contextul depistării pozitive a Simonei Halep, printre care faptul că „Roxadustat este substanţă nespecifică” şi că dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a Listei Interzise perioada de suspendare a unui sportiv este de 4 ani.

Reclamă

„Substanţa FG-4592 (Roxadustat) se încadrează în Lista Interzisă la secţiunea S2 – Hormoni peptidici, factori de creştere, substanţe înrudite şi mimetice, agenţi activatori ai factorilor care induc hipoxia. Stabilizatorii factorilor care induc hipoxia s-au regăsit pe Lista Interzisă din anul 2011.

În 2015 şi 2016 a fost introdusă denumirea FG-4592 în cadrul acestei secţiuni de stabilizatori ai factorilor care induc hipoxia. Din anul 2017 a fost adăugată în Lista Interzisă denumirea internaţională a FG-4592 Roxadustat. Substanţa Roxadustat este considerată substanţă nespecifică”, se menţionează pe site-ul citat.

Ion Ţiriac, îngrijorat după ce Simona Halep a fost suspendată din tenis

Simona Halep riscă o pedeapsă de 4 ani de suspendare, după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat. Sportiva noastră poate obţine o suspendare mai mică dacă se va dovedi că cineva a instigat-o să consume această substanţă. Ion Ţiriac se teme de ce e mai rău.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Simona are o problemă mare. S-ar putea să fie o problemă care să îi schimbe viitorul.

Cred că trebuie să fim alături de un om care trebuie să-şi dovedească nevinovăţia”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit observatornews.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” Vezi toate știrile
Citește și