Închide meniul
Foto

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj! Românca, fotografii de poveste de pe pârtie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 14:05

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj! Românca, fotografii de poveste de pe pârtie

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei în scandalul de dopaj

Simona Halep, la munte/ Colaj Instagram Simona Halep

Simona Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Românca a postat o serie de fotografii de poveste de la munte, pe conturile oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep urmează să fie judecată la un tribunal sportiv din Marea Britanie, unde speră să-și dovedească nevinovăția în procesul de dopaj. Românca este suspendată din luna octombrie, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

Cum se relaxează Simona Halep în așteptarea decizie finale în scandalul de dopaj

Simona Halep este într-o stațiune montană în această perioadă, unde se relaxează pe pârtie.

După ce în startul anului a avut o vacanță exotică în Dubai, unde s-a și antrenat pe plajă, fostul lider WTA a revenit în țară, și se pare că a mers la munte pentru a se bucura de zăpadă.

Simona Halep a surprins ninsoarea din ultima vreme prin mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Simona Halep se menţine în formă, în plin scandal de dopaj! Românca a început să ia lecţii de box

Simona Halep se menţină în formă în plin scandal de dopaj, şi a început să ia lecţii de box! Românca a fost surprinsă la antrenamente, alături de un antrenor care o ajuta să practice un nou sport.

Simoma Halep se antrenează din greu, pentru a se menţine într-o formă fizică excelentă, chiar dacă nu mai poate participa la turnee în această perioadă.

Astfel, românca a postat un videoclip de la antrenamente pe conturile oficiale de socializare, în timp ce lua lecţii de box. Vlad Bucşa, cel care îi este alături româncei în filmuleţ, este un antrenor de la Stejarii Country Club, locul deţinut de Ion Ţiriac unde fostul lider WTA obişnuieşte să se antreneze.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”

Simona Halep a transmis un mesaj special din „paradis”. Dubla campioană de Grand Slam s-a aflat la Dubai, unde s-a antrenat în așteptarea verdictului final în scandalul de dopaj.
Simona Halep continuă să tragă tare la antrenamente, chiar dacă a ratat primul Grand Slam al anului, Australian Open, și încă nu știe când va primi acceptul să revină pe teren.

În paradisul din Dubai, „Simo” își face timp să se și relaxeze. Campioana noastră a postat două fotografii spectaculoase de la piscină, în care zâmbetul ei larg lasă de înțeles că se simte bine, în ciuda scandalului în care este implicată.

Mai mult, Simona Halep a distribuit și un mesaj special pe rețelele sociale, în legătură cu viziunea oamenilor despre viață.

„Există două moduri de a-ți trăi viața. Fie te gândești că nu există niciun miracol, fie te gândești că totul reprezintă un miracol”, este mesajul distribuit de Simona Halep, pe contul de Instagram.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și