Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja: „A fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 17:08

Reclamă
Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja: „A fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist

Lucian Bute, mesaj emoţionant după moartea lui Rudel Obreja

Hepta

Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja. Fostul campion mondial la box a avut o relaţie apropiată cu Rudel Obreja. Lucian Bute a scos în evidenţă rolul pe care fostul preşedinte al Federaţiei Române de box l-a avut în cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Bute a avut o reacţie emoţionantă, după ce Rudel Obreja a murit la vârsta de 57 de ani. Profund afectat de vestea primită, Lucian Bute a ţinut să îşi arate susţinerea pentru familia lui Rudel Obreja.

Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja

„Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist! Dumnezeu să-l odihnească în pace, drum lin, Rudel Obreja! Sincere condoleanţe familiei„, a transmis Lucian Bute pe reţelele de socializare.

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Mesaj emoţionant, cu câteva zile înainte de deces

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Fostul şef al Federaţiei Române de Box suferea de cancer şi a avut un mesaj emoţionant pentru prietenul său, Viorel Plosca, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Box.

Reclamă

Plosca a fost şi cel care a anunţat decesul lui Rudel Obreja. Obreja se trata într-un spital civil, după ce fusese eliberat de Tribunalul Ilfov, după ce chiar şi Consiliul Mondial al Boxului ceruse eliberarea fostului boxer român, ajuns la 57 de ani.

„A murit acasă. A murit cu demnitate. Acum câteva zile mi-a spus la telefon că doar bunul Dumnezeu mă mai poate ajuta să trec peste asta. Era resemnat şi vorbea greu”, a spus Plosca, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Reclamă 4 / 0/3

Rudel Obreja, cinci ani de închisoare

În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat.

Pe 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. El a solicitat suspendarea executării pedepsei, argumentând că are cancer cu metastaze şi doreşte să se trateze corespunzător.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și