Închide meniul
Foto

Mesajul emoţionant primit de Andrei Cordea de la iubită, după ce a plecat de la FCSB şi a semnat cu Al-Tai

Reclamă

Publicat: 22 august 2023, 18:10

Mesajul emoţionant primit de Andrei Cordea de la iubită, după ce a plecat de la FCSB şi a semnat cu Al-Tai

Mesajul emoţionant primit de Andrei Cordea de la iubită

Georgiana Maria Dima este într-o relaţie cu Andrei Cordea / Instagram

S-a aflat care este mesajul emoţionant primit de Andrei Cordea de la iubită. Extrema în vârstă de 24 de ani a fost vândut de FCSB la Al-Tai, în schimbul a 1.315.000 de euro. Va primi un salariu uriaş în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgiana Maria Dima este de o lungă perioadă într-o relaţie cu internaţionalul român. După ce s-a oficializat transferul lui Cordea la Al-Tai, tânăra în vârstă de 25 de ani l-a felicitat pe iubitul ei.

Mesajul emoţionant primit de Andrei Cordea de la iubită

Sunt mândră de tine. Mult succes, inima mea! Te iubesc”, i-a scris Georgiana Maria, pe reţelele sociale, fostului jucător de la FCSB.

Iubita lui Andrei Cordea are 16.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează mereu fotografii provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). E de aşteptat să îl urmeze pe jucător în Arabia Saudită.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul vaal deveni milionar în Arabia Saudită şi va încasa un salariu de 2,7 milioane de euro, în cei trei ani de contract cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Noua echipă a mijlocaşului român a încheiat sezonul trecut pe locul 9, iar în startul acestei stagiuni a obţinut o victorie şi o înfrângere.

Mijlocașul Stelei București (n.r. FCSB) și al echipei naționale a României a semnat cu Al-Tai un contract de jucător profesionist până în anul 2025”, a transmis Al-Tai, pe Instagram.

Andrei Cordea era nerăbdător să semneze cu noua sa echipă

Andrei Cordea abia aşteaptă să se dueleze cu Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo, în prima ligă din Arabia Saudită.

Îmi doream lucrul acesta, sper să mă integrez repede, să mă simt bine şi să fiu fericit şi asta conteaza cel mai mult.

(N.r. Plecarea de la FCSB) Destul de grea, pentru că m-am simţit ca acasă, îmi e puţin greu dar sper să trec peste şi să mă simt bine, pentru că asta e tot ce mă interesează acum.

(N.r. Ce le-a spus colegilor) Să îmi pastreze o medalie de campion. Sunt cei mai buni anul acesta şi le doresc succes, să aibă încredere în ei că sunt cei mai buni din România şi pot să câştige campionatul.

(N.r. Despre meciurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema) Este un vis la care cred că orice fotbalist visează, mă bucur să pot să întâlnesc asemenea fotbalişti şi romani mulţi. Am vorbit şi cu Tase (n.r. Florin Tănase), am vorbit şi cu Toşca…aştept să mă întâlnesc şi cu ei şi sper să îi bat.

Reclamă

Mi-am facut treaba bine, am ajutat clubul, clubul m-a ajutat enorm de mult pe mine şi o să respect clubul toată viaţa şi o sa respect patronul toată viaţa şi sper să rămânem în relaţii bune”, a declarat Andrei Cordea, la plecarea spre Arabia Saudită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și