Închide meniul
Foto

Mesajul refugiatei Yulia Chernitskaya, la patru zile după ce a izbucnit în plâns când un român i-a oferit 200 de lei: „Frumuseţea nu va salva lumea”. Reacţia antrenoarei de fitness din Ucraina

Publicat: 22 martie 2022, 14:50

Reclamă
Mesajul refugiatei Yulia Chernitskaya, la patru zile după ce a izbucnit în plâns când un român i-a oferit 200 de lei: „Frumuseţea nu va salva lumea”. Reacţia antrenoarei de fitness din Ucraina

Yulia Chernitskaya, reacţie emoţionantă după ce a plecat din Ucraina şi s-a refugiat în România

Colaj Facebook Yulia Chernitskaya

Yulia Chernitskaya a ajuns în România după ce Vladimir Putin a declanşat războiul total în Ucraina. Antrenoarea de fitness din Kiev a lăsat tot ce avea în urmă şi s-a refugiat la Braşov, alături de cei patru copii ai săi. Femeia originară din Odesa a avut o postare virală în care le-a transmis conaţionalilor săi cum a fost ajutată de un român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat într-o benzinărie, acolo unde un bărbat i-a oferit două bancnote de câte 100 de lei când a observat că maşina pe care conducea avea nevoie de număr de Ucraina. „Nu mi-am putut stăpâni lacrimile”, a scris Yulia pe contul ei de Facebook. A primit nu mai puţin de 43.000 de aprecieri şi peste 400 de comentarii.

Yulia Chernitskaya, emoţionată până la lacrimi de gestul unui român

La patru zile distanţă, ucraineanca a postat un nou mesaj emoţionant. „Opriţi războiul, opriţi-l pe Putin„, a transmis cea care a reuşit cu greu să fugă din calea războiului.

Lumea nu va fi salvată de frumusețe. Lumea va fi salvată prin iubire! Gândește-te doar la aceste cuvinte, la ceea ce vreau să spun.

Inamicul este motivat și se hrănește cu mânia și ura noastră față de el, dar numai dragostea îl poate ucide. Până la urmă, este precum un vampir care se uită la lumină„, a scris Yulia Chernitskaya.

Reclamă

Yulia este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Are peste 100.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Postarea antrenoarei din Ucraina care s-a viralizat

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, vineri, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Vitali Klitschko, avertisment cu privire la intențiile lui Vladimir Putin. „Românii să nu uite asta!”

Vitali Klitschko a transmis un avertisment cu privire la intențiile lui Vladimir Putin. Primarul din Kiev a pus în alertă țările din estul Europei, inclusiv România, după ce Rusia a început războiul în Ucraina.

Vitali Klitschko a avertizat că Vladimir Putin vrea să reconstruiască Imperiul Rus și că, după Ucraina, ar putea să atace orice țară care a fost în subordinea Rusiei de-a lungul istoriei. În această categorie se încadrează și România.

Planurile lui Putin sunt să reconstruiască un imperiu, Imperiul Rus, iar românii să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus cu ani în urmă. Unde se vor opri ambițiile rușilor? La Ucraina? Nu! Ruși au invadat țările baltice? Da! Polonia? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor.

Jumătate din corpul meu are sânge rusesc pentru că mama mea este rusoaică. Nu am avut niciodată ceva împotriva rușilor, suntem o nație pacifistă. Rușii văd întreaga lume împotriva Rusiei. Nu e adevărat! Întreaga lume e împotriva războiului”, a spus Vitali Klitschko, potrivit Antena 3.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și