Închide meniul

„Mi-a fost frică să pun mâna!” Ioan Becali, speriat de un cadou primit de la Rinat Ahmetov: „Am crezut că e bombă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2022, 13:26

„Mi-a fost frică să pun mâna! Ioan Becali, speriat de un cadou primit de la Rinat Ahmetov: „Am crezut că e bombă!

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Becali a primit un ceas de la Rinat Ahmetov

Ioan Becali a făcut o dezvăluire de senzaţie. Fostul agent FIFA a spus că s-a speriat în momentul în care a primit un cadou de la Rinat Ahmetov. „Am crezut că e o bombă”, a fost dezvăluirea lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la Şahtior Donetk are o relaţie apropiată cu Ioan Becali şi, la un moment dat, chiar i-a făcut cadou un ceas.

Ioan Becali a primit un ceas de la Rinat Ahmetov

„Am primit multe cadouri de-a lungul timpului. Unul mi-a rămas că e foarte scump, a fost adus greu și are o greutate enormă. Când l-a descărcat la Băneasa, pe aeroport, am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna pe ea.

E un ceas frumos, din cristal, cu aur, făcut cadou de Rinat Akhmetov, proprietarul echipei Șahtior, care juca atunci cu Dinamo în cupele europene”, a spus Giovanni Becali la Kanal D.

Rinat Ahmetov, pierderi financiare uriaşe după 5 săptămâni de război în Ucraina

Războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina aproape că i-a înjumătăţit averea lui Rinat Ahmetov, considerat cel mai bogat om din Ucraina. Miliardarul vrea să dea Rusia în judecată pentru a-şi recupera pierderile.

Reclamă

Considerat ca fiind unul dintre oligarhii apropiaţi de Vladimir Putin, Rinat Ahmetov a schimbat tabăra după ce liderul de la Kremlin a declanşat războiul. Cu o avere estimată la începutul anului la 7,6 miliarde de dolari, Ahmetov ar avea după primele 5 săptămâni de război 4,2 miliarde de dolari.

În acest context, Ahmetov a luat o decizie radicală. Compania sa SCM Group va cere în instanţă Federaţiei Ruse despăgubiri pentru a-şi acoperi pierderile.

Lumea moare de sete și de frig! Ăsta e genocid! Cel mai rău lucru este că nu putem să trimitem ajutoare la Mariupol și că nu putem evacua populația, pentru că trupele rusești continuă să tragă și să ne blocheze convoaiele cu ajutoare.
SCM Group (n.r. compania deținută de Rinat Ahmetov) va da, cu siguranță, Federația Rusă în judecată și va cere compensații pentru toate pierderile cauzate de agresiunea militară.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt sigur că Ucraina va cere și va primi despăgubiri pentru toate pierderile. Până acum, toate eforturile noastre s-au canalizat pe singurul lucru important: să ajutăm Ucraina să câștige ascest război, să-i ajutăm pe ucraineni să supraviețuiască, să le ușurăm durerea și suferința„, a spus Rinat Ahmetov, conform sport.ua.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și