Închide meniul
Foto

Michael Ballack, decizie de necrezut. E într-o relaţie cu un model de 21 de ani, care era prietena fiului său decedat într-un accident, în 2021

Publicat: 17 iunie 2022, 19:01 / Actualizat: 17 iunie 2022, 20:33

Reclamă
Michael Ballack, decizie de necrezut. E într-o relaţie cu un model de 21 de ani, care era prietena fiului său decedat într-un accident, în 2021

Michael Ballack, decizie de necrezut. E într-o relaţie cu un model de 21 de ani

Michael Ballack şi Emilio Ballack / Instagram

Michael Ballack a luat decizie de necrezut la mai puţin de un an după ce unul dintre fiii săi a încetat din viaţă. În vârstă de 45 de ani, fostul star al lui Bayern Munchen şi Chelsea a ajuns să fie într-o relaţie cu o prietenă a lui Emilio Ballack, cel care a murit într-un accident incredibil. E vorba de un model de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la bild.de au dezvăluit că fostul mijlocaş de legendă are o iubită cu 24 de ani mai tânără. Este vorba de modelul Sophia Schneiderhan. Tânăra care arată superb, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Michael Ballack într-o relaţie cu un model de 21 de ani

Noua iubită a lui Ballack este fiica unui doctor şi era în cercul de prieteni al fiului său, Emilion, care a decedat la 18 ani. Michael a început să se vadă tot mai des cu Sophia, după accidentul fatal de pe 5 august 2021.

Sophia Schneiderhan şi Michael Ballack
Sophia Schneiderhan, surprinsă alături de Michael Ballack

În ultimele zile, fostul jucător din naţionala Germaniei au fost văzuţi sărutându-se pe stradă. „Diferența de vârstă de 24 de ani nu pare să o deranjeze pe Sophia„, precizează sursa citată.

Ballack a fost fotografiat, alături de tânărul model, la Art Basel, cunoscut târg de artă modernă şi contemporană. Sophia lucrează pentru Louisa Models şi are 54.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Michael Ballack s-a căsătorit în 2008 cu Simone Lambe, iubita sa din copilărie, alături de care avea trei copii: Louis (născut în 2001), Emilio (născut în 2002) și Jordi (născut în 2005). Fostul fotbalist a decis să divorțeze de soția sa în 2012.

Michael Ballack a fost jucătorul lui Chelsea în perioada 2006-2010 şi a câştigat alături de londonezi titlul în Premier League, trei Cupe ale Angliei, o Cupă a Ligii şi o Supercupă. De asemenea, el a pierdut o finala de Champions League, la Moscova, în 2008, la penalty-uri, împotriva lui Manchester United. Michael Ballack s-a retras şi este acum într-o relaţie cu un model de 21 de ani.

Tragedie pentru Michael Ballack

În luna august a anului trecut, o tragedie a lovit familia lui Michael Ballack! Fiul său în vârstă de numai 18 ani, Emilio, a decedat după ce a fost strivit de un ATV. Accidentul a avut loc în apropierea unei case de vacanţă care aparţine familiei Ballack, în Portugalia.

Reclamă

Emilio Ballack circula cu ATV-ul pe un teren accidentat, potrivit Daily Star, care citează presa locală. Din motive încă necunoscute, vehiculul s-ar fi răsturnat peste fiul fostului mare fotbalist, strivindu-l complet.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și