Închide meniul

O nouă tragedie pentru Michael Ballack! Unul din fiii săi a murit la doar 18 ani. Fostul mare fotbalist a mai trecut printr-un moment șocant

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 17:34

O nouă tragedie pentru Michael Ballack! Unul din fiii săi a murit la doar 18 ani. Fostul mare fotbalist a mai trecut printr-un moment șocant

Tragedie în familia lui Michael Ballack

Profimedia

Accidentul în urma căruia tânărul de 18 ani și-a pierdut viața s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, în apropierea unei case de vacanţă care aparţine familiei Ballack, în Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Ballack și-a piedut fiul de doar 18 ani

Emilio Ballack circula cu ATV-ul pe un teren accidentat, potrivit Daily Star, care citează presa locală. Din motive încă necunoscute, vehiculul s-ar fi răsturnat peste fiul fostului mare fotbalist, strivindu-l complet.

Michael Ballack s-a căsătorit în 2008 cu Simone Lambe, iubita sa din copilărie, alături de care avea trei copii: Louis (născut în 2001), Emilio (născut în 2002) și Jordi (născut în 2005). Fostul fotbalist a decis să divorțeze de soția sa în 2012.

Michael Ballack s-a luptat cu o boală necruțătoare

Vestea teribilului accident al fiului său vine la doar câteva luni după ce Michael Ballack a mai trecut printr-un moment șocant. Fostul fotbalist s-a operat anul trecut, în lockdown, când medicii i-au îndepărtat o tumoare din zona măduvei spinării.

Ulterior, testele medicale au arătat că Ballack risca să dezvolte celule canceroase dacă nu ar fi trecut prin aceea intervenție.

Reclamă

Fostul fostbalist s-a retras în activitate în 2012, după ce a adunat 98 de selecții pentru naționala Germaniei și a câștigat patru titluri în Bundesliga și unul în Premier League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și