Închide meniul

Michael Jordan şi-a vândut casa „blestemată”, la 12 ani după ce a scos-o la vânzare! Cât a lăsat la preţ ca să scape de ea

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2024, 18:53

Reclamă
Michael Jordan şi-a vândut casa „blestemată, la 12 ani după ce a scos-o la vânzare! Cât a lăsat la preţ ca să scape de ea

Michael Jordan şi-a vândut casa "blestemată"

Casa lui Michael Jordan din Highland Park, Illinois, a fost vândută / Profimediaimages

Michael Jordan, legenda din NBA, şi-a vândut casa „blestemată” după mai bine de un deceniu de când a decis să renunţe la ea. În cele din urmă a găsit cumpărător şi răsuflă uşurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Jordan a reuşit să îşi vândă proprietatea scoasă la vânzare în 2012, după multe încercări eşuate şi multe reduceri de preţ. În ea a locuit, alături de familie, timp de 17 ani (1995-2012).

Michael Jordan şi-a vândut casa „blestemată”

Casa aflată în Highland Park, Illinois, a fost listată iniţial la pretul de 29 de milioane de dolari şi s-a vândut, 12 ani mai târziu, cu 14.8 milioane, scrie marca.com.

Proprietatea de 17.000 de metri pătraţi are 9 dormitoare, 19 băi şi un teren de baschet acoperit, un teren de tenis, piscină şi teren de golf, plus un garaj care poate adaposti 14 maşini. Dar, în ciuda luxului oferit, şi-a găsit cu foarte mare dificultate un cumpărător.

Reclamă
Reclamă

De-a lungul anilor, Jordan a încercat tot felul de strategii pentru a scăpa de casa uriaşă. A scăzut preţul în mai multe rânduri şi a inclus chiar şi o colecţie completă de Nike Air Jordan pentru a-i impresiona pe potenţialii cumpărători. Fără succes, motiv pentru care Jordan a spus, la un moment dat, că această casă este blestemată.

În cei 12 ani în care a căutat un cumpărător, Michael Jordan a plătit 1.8 milioane de dolari impozit pe proprietate.

O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, vândută pentru 1.38 milioane de dolari

O pereche de ghete purtată de Michael Jordan a fost vândută pentru 1.38 milioane de dolari. Perechea a fost adjudecată la o vânzare la licitaţie, a anunţat site-ul de vânzări online specializat Goldin, citat de AFP.

Reclamă

Michael Jordan, de şase ori campion al NBA în anii ’90, a purtat respectivele ghete în meciul cinci al finalei din 1997 cu Utah Jazz.

Bulls şi Jazz se aflau la egalitate (2-2) în cursul acelei finale, când Michael Jordan a ţinut să joace neapărat la Salt Lake City deşi suferea de o deshidratare accentuată cauzată de un virus.

Starul lui Bulls a înscris 38 pct în 44 de minute şi a marcat coşul decisiv de la trei puncte în ultimele secunde ale jocului, aducând victoria echipei sale (90-88). Chicago Bulls a câştigat titlul de campioană după o nouă victorie pe teren propriu (90-86), iar Jordan a fost ales MVP-ul meciului.

La o altă licitaţie, din luna mai, un tricou al echipei masculine de baschet a Statelor Unite, purtat de starul Michael Jordan la Jocurile Olimpice din 1992 de la Barcelona, a fost vândut pentru suma de 3,03 milioane de dolari.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 2-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și