Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: „O pierdere enormă pentru boxul românesc!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 martie 2023, 19:05

Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: O pierdere enormă pentru boxul românesc!”

Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja

Rudel Obreja / Inquam

Mihai Leu a oferit prima reacție după moartea lui Rudel Obreja. Fostul campion mondial a primit cu tristețe vestea decesului fostului președinte al Federației Române de Box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudel Obreja a murit la vârsta de 57 de ani din cauza unei boli necruțătoare. Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: „O pierdere enormă pentru boxul românesc!”

Mihai Leu a fost întristat de vestea morții lui Rudel Obreja și a declarat că este o mare pierderă pentru boxul românesc.

„Ne cunoastem de mai mult de 40 de ani. În ultima perioadă n-am avut o relație extraordinară, dar asta nu are nicio legătură, ținând cont de ce s-a întâmplat.

Eu, din ce mai vorbisem cu unii-alții, știam că era mai bine. Este o veste foarte tristă. Rudel Obreja a fost un boxer extraordinar de bun. S-a și implicat pentru box, i-a plăcut foarte mult. Este o pierdere enormă pentru boxul românesc”, a declarat Mihai Leu pentru AS.ro.

Reclamă

Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja: „A fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist”

Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja. Fostul campion mondial la box a avut o relaţie apropiată cu Rudel Obreja. Lucian Bute a scos în evidenţă rolul pe care fostul preşedinte al Federaţiei Române de box l-a avut în cariera sa.

Lucian Bute a avut o reacţie emoţionantă, după ce Rudel Obreja a murit la vârsta de 57 de ani. Profund afectat de vestea primită, Lucian Bute a ţinut să îşi arate susţinerea pentru familia lui Rudel Obreja.

„Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist! Dumnezeu să-l odihnească în pace, drum lin, Rudel Obreja! Sincere condoleanţe familiei”, a transmis Lucian Bute pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Mesaj emoţionant, cu câteva zile înainte de deces

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Fostul şef al Federaţiei Române de Box suferea de cancer şi a avut un mesaj emoţionant pentru prietenul său, Viorel Plosca, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Box.

Plosca a fost şi cel care a anunţat decesul lui Rudel Obreja. Obreja se trata într-un spital civil, după ce fusese eliberat de Tribunalul Ilfov, după ce chiar şi Consiliul Mondial al Boxului ceruse eliberarea fostului boxer român, ajuns la 57 de ani.

„A murit acasă. A murit cu demnitate. Acum câteva zile mi-a spus la telefon că doar bunul Dumnezeu mă mai poate ajuta să trec peste asta. Era resemnat şi vorbea greu”, a spus Plosca, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și