Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihai Neșu, alături de copiii cu dizabilități. Ajutorul de care mai are nevoie fundația fostului internațional: „Cred că o să depășim 5 milioane de euro!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 11:13 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 16:28

Mihai Neșu, alături de copiii cu dizabilități. Ajutorul de care mai are nevoie fundația fostului internațional: „Cred că o să depășim 5 milioane de euro!

Mihai Neșu cere ajutor pentru copiii cu dizabilități

AS.ro LIVE

Mihai Neșu a fost invitatul special al lui Cătălin Oprișan la emisiunea AS.ro LIVE. Fostul internațional român a anunțat care este stadiul lucrărilor la Complexul de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neșu a demarat un proiect de strângere de fonduri pentru a putea finaliza construcția celui mai mare centru de recuperare, din țară, al copiilor cu dizabilități. A strâns 3 milioane de euro din donații, dar calculele i-au fost date peste cap de creșterea prețurilor. Acum cere ajutorul românilor.

Mihai Neșu, anunț important la AS.ro LIVE

Din 2019, de când a apărut dorința noastră de a extinde centrul actual pentru copii cu dizabilități și a le face un colț de rai, cu toate facilitățile, un loc în care să se simtă iubiți, să se simtă bine ei și părinții lor. Am demarat un proiect de strângere de fonduri… oricine trimite „CRED” prin SMS la 8844 donează 2 euro pentru a ne ajuta să construim acest mare complex de recuperarea copiilor cu dizabilități.

Noi l-am estimat în 2019, când fierul era 2 lei și rigipsul 50 de lei la 3.6 milioane de euro. Dar acum fierul e 8 lei și rigipsul 150 de lei și cred că o să depășim 5 milioane de euro. Noi deja am strâns 3 milioane de euro, dar ne mai trebuie încă vreo 1.8 milioane de euro și destul de repede, pentru că urmează finisajele. Trebuie să strângem banii ca să le cumpărăm la muncitori tot ce trebuie.

Practic, jumătate din tot ce am strâns, sunt din campania asta de SMS. E o bucurie foarte mare să știi că se strânge un centru pentru copiii cu dizabilități… practic aproape 70.000 de oameni au contribuit!„, a declarat Mihai Neșu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Trimite „CRED” la SMS 8844 pentru a ajuta cu 2 euro

Imobilizat într-un scaun cu rotile după teribila accidentare suferită la un antrenament al lui FC Utrecht, „Bichonul” și-a făcut planul încă din momentul în care se recupera în Olanda.

Ideea să ajut copii cu dizabilități mi-a venit când eram la recuperare în Olanda, acolo am văzut condițiile… eu am beneficiat de ele prin faptul că aveam asigurarea obligatorie olandeză și am beneficiat gratis de toate serviciile de acolo care erau foarte bune și scumpe. Eu nu le plăteam, dar beneficiam de ele„, a mai spus Neșu.

Oricine își dorește să îl ajute pe fostul fotbalist o poate face trimițând un SMS cu cuvântul „CRED” la 8844, prin care donează lunar 2 euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Neșu, la AS.ro LIVE
  • Fostul internațional, ajutor pentru copiii cu dizabilități

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m Vezi toate știrile
Citește și