Închide meniul
Video

Mihai Neşu s-a bucurat de Paşte, dar rămâne cu gândul la proiectul său de suflet: „Gigi Becali ne-a zis să îl căutăm dacă ne împotmolim!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2023, 20:30

Mihai Neşu s-a bucurat de sărbătorile de Paşte

Mihai Neşu, pe şantier / AntenaSport

Mihai Neşu, cu gândul la proiectul său de suflet

Ce a spus fostul fundaş al Stelei

Mihai Neşu s-a bucurat de Paşte, dar rămâne cu gândul la proiectul său de suflet. Construiește, în Oradea, Complexul de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul celor cu dizabilităţi neuromotorii. El este în scaun cu rotile după accidentul teribil suferit în 2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învierea Domnului i-a umplut sufletul de bucurie lui Mihai Neşu. Iar el i-a făcut fericiţi pe oamenii care lucrează de zor la centrul de recuperare din Oradea. Cu ouă roşii, cozonac şi o vorbă bună. La ciocnit ouă, Mihai Neşu e printre campioni.

Mihai Neşu s-a bucurat de sărbătorile de Paşte

Mihai Neşu a tinut neaparat ca oamenii care-l ajută să ridice centrul de recuparare pentru copiii cu dizabilităţi să aibă tot ce le trebuie de Paşte.

Reclamă

„I-am luat pe cei mai silitori, să fim recunoscători că ne ajută de doi ani şi îi servim cu cozonac, cu ouă si după aia o să le ducă şi la restul băieţilor.

Aşa ne bucurăm şi noi aici, ca într-o familie şi ne bucurăm de sărbători„, a declarat Mihai Neşu pentru AntenaSport.

Reclamă

5 milioane de euro costă construcţia centrului de la Oradea. Mai e nevoie de 1.2 milioane de euro, iar Neşu se roagă ca totul să fie gata la începutul anului viitor.

Domnul Gigi Becali ne-a zis, de la început, că oricând avem nevoie de dânsul, să îl căutăm dacă ne împotmolim. Dacă vom avea nevoie şi aici, vom apela la dânsul.

Patronul de la Utrecht o să vină să mă viziteze cu soţia lui şi nişte prieteni din Olanda„, a mai spus fostul fundaş al Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Mihai Neşu îl întristează faptul că fanii care-i strigau numele în Ghencea sunt acum împărţiţi între Steaua Armatei şi FCSB.

Au fost până acum câţiva ani împreună, Peluza Sud cu Peluza Nord, nu ştim acum… acestea sunt vremurile, asta e situaţia„, a mai spus Neşu.

Naţionala care a început cu două victorii drumul spre EURO i-a făcut o bucurie lui Neşu.

Cu atât mai mult dacă o să fie calificată, o să ne uităm cu drag, o sa le ţinem pumnii şi sperăm să ajugem la Campionatul European urmator.

Hristos a înviat şi bucurie tuturor oamenilor„, a fost mesajul „Bichonul”.

Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Fostul fotbalist a rămas paralizat.

Proiectul de suflet al lui Mihai Neşu capătă contur

Mihai Neșu nu a renunțat la luptă și este într-un continuu proces de recuperare. Își dorește să îi ajute și pe ceilalți români care trec prin clipe grele. În orașul natal construiește, din strângeri de fonduri, un complex de recuperare ultramodern. Neșu tocmai a arătat cum arată șantierul și le-a mulțumit tuturor celor care au donat.

Reclamă

22 luni de santier in 4 minute. TURUL CENTRULUI DE RECUPERARE SFANTUL NECTARIE!

Puteți susține continuarea lucrărilor trimițând un sms în valoare de 2 euro lunar cu textul CRED la numarul 8844.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul de pâna acum! Iată cum începe să se contureze visul lui Mihai Neșu pentru copiii și adultii cu dizabilităti din România!„, a postat fundația lui Mihai Neșu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Fotbal • 19 feb., 16:51
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024
Echipa naţională • 25 dec., 15:23
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
Extra • 24 dec., 11:29
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun. Cadoul pe care și-l dorește: „Asta e dorința de opt ani!”
Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea
Cupa României • 26 sept., 22:03
FOTO
Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
Extra • 31 aug., 13:07
Ultimele detalii despre proiectul de suflet al lui Mihai Neşu. Fostul jucător al Stelei, nelipsit de pe şantier!