Închide meniul

Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Eram în Barcelona când a murit Johan Cruyff, în Craiova la moartea lui Ilie Balaci, iar acum în Londra…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 19:30

Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Eram în Barcelona când a murit Johan Cruyff, în Craiova la moartea lui Ilie Balaci, iar acum în Londra…

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a fost marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a a. Managerul general de la FCSB se afla la Londra, unde FCSB a jucat cu West Ham în UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă ieri, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii.

Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a

(n.r. – suporterii români) Senzaţional! Senzaţionali! Londra azi a fost… S-a vorbit româneşte în ea, toată lumea vorbea despre Steaua şi meciul din serara asta. Păcat că n-a durat mai mult… Nu are importanţă.

Nu s-a pus problema amânării. Mi-e dat să trăiesc nişte chestii pe care unii nu le trăiesc toată viaţa. Eram în Barcelona când a murit Cruyff, eram în Craiova la moartea lui Ilie Balaci. Acum, în Londra la moartea reginei. Cei prezenţi aici au cântat începutul imnului. Sunt momente istorice, e impresionant. E cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB

A avut loc un moment de reculegere înainte de West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre înaintea de intrarea pe stadion.

Reclamă

În semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a, imnul UEFA Conference League nu s-a mai auzit pe stadion. În timpul momentului de reculegere, suporterii lui West Ham au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Reclamă 4 / 0/3

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și