Închide meniul

Mihai Stoica, şocat după ce a aflat că „Dodel” Cristi Tănase a fost prins drogat la volan: „Era împotriva consumului!”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 22:07

Reclamă
Mihai Stoica, şocat după ce a aflat că „Dodel Cristi Tănase a fost prins drogat la volan: „Era împotriva consumului!

Mihai Stoica, şocat după ce a aflat că "Dodel" Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Mihai Stoica şi Cristi Tănase/ Colaj Hepta

Mihai Stoica a fost şocat după ce a aflat că „Dodel” Cristi Tănase a fost prins drogat la volan. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că pe vremea când era încă în activitate, fostul fotbalist se declara împotriva consumului substanţelor interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan, şi i-a fost imediat suspendat permisul de conducere. De asemenea, pe numele fostului fotbalist s-a deschis întocmit şi un dosar penal.

Mihai Stoica, şocat după ce a aflat că „Dodel” Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Mihai Stoica a colaborat cu Cristi Tănase la FCSB, timp de şase sezoane. MM a transmis faptul că este şocat de faptul că „Dodel” a consumat substanţe interzise, deoarece cunoaştea foarte bine faptul că fostul fotbalist era total împotriva acestora.

„(n.r. era greu de strunit?) Da, cred că e notorietate chestia, nu prea îmi place să vorbesc de problemele pe care le aveau jucătorii, ieşirile lui au fost prezentate cu lux de amănunte prin presă.

Ştiu sigur că în perioada în care discutam pe teme de viaţă extrasportivă, şi ştiu şi de la apropiaţii lui, că erau total împotriva consumului de substanţe, de asta sunt mirat, şocat. O spun cu mare durere în suflet… acum sunt foarte puţin şi sunt arătaţi cu degetul cei care nu iau.

Reclamă

La noi era pe fumat, acum e cu asta. Dar una e sa furi ţigări de la tata, sau să îţi cumperi ţigări, şi alta e ce se întâmplă acum. E o nenorocire„, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reacţia neaşteptată a lui Gigi Becali, după ce „Dodel” Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Reacţia neaşteptată a lui Gigi Becali, după ce „Dodel” Cristi Tănase a fost prins drogat la volan. Deşi toată lumea se aştepta să aibă o reacţie furioasă, Gigi Becali a fost extrem de calm şi de reţinut.

Gigi Becali a spus că Tănase trebuie să răspundă pentru faptele sale dacă a fost prins drogat la volan. În trecut, Gigi Becali a cerut suspendarea permisului pe viaţă şi închisoare pentru cei care au consumat droguri înainte să se urce la volan.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu ceea ce i s-a întâmplat lui Cristi Tănase și nu e treaba mea să mă apuc eu să vorbesc acum despre toți din România asta. Dacă a fost prins la volan așa cum spuneți, atunci e doar treaba lui. Fiecare răspunde pentru faptele sale. Tănase nu mai are nicio treabă cu FCSB, iar eu nu am de ce să mai comentez despre el. Să fie sănătos. Este major si raspunde pentru faptele sale, dacă e așa cum spuneți”, a declarat Gigi Becali conform prosport.ro.

Cristi Tănase a fost oprit de poliţişti la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu. În primă fază, testele au arătat că nu a consumat alcool, dar comportamentul său i-a pus pe gânduri pe poliţişti, care au efectuat şi un test cu aparatul drugtest. Tănase a ieşit pozitiv la o substanţă stupefiantă şi a fost dus la audieri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și