Închide meniul
Foto

Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: „A fost oribil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 14:27

Reclamă
Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: „A fost oribil”

Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: "A fost oribil"

Profimedia

Soţia unui milionar celebru a rupt tăcerea după ce soţul său a fost prins cu două prostituate. Este vorba de soţia lui Wayne Rooney, Coleen. Aceasta a vorbit despre infidelităţile soţului său şi a vorbit despre unul dintre cele mai controversate momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La vârsta de 16 ani, Wayne Rooney a fost prins cu două prostituate la un salon de masaj din Liverpool. Una avea 37 de ani, în timp ce a doua avea 48 de ani.

Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani

Coleen şi Wayne Rooney şi-au început relaţia încă din adolescenţă şi au împreună 4 copii: Kai (14), Klay (10), Kit (7) și Cass (5). Coleen a vorbit într-un interviu eveniment despre infidelităţile soţului său, dar acel episod a marcat-o.

Wayne a fost la prostituate la un salon de masaj în Liverpool. Când mi-a recunoscut totul am fost confuză și rănită, nici măcar nu puteam să vorbesc cu el.

Câteva luni mai târziu a fost surprins cu două doamne, una de 37 de ani și alta de 48. Mă simțeam rușinată, toată lumea știa și vorbea despre asta, a fost un coșmar, de-a dreptul oribil.

Reclamă

N-am vrut să mă grăbesc cu o decizie, era destul de dură situația. Am fost supărată și confuză, nu eram sigură ce simt pentru Wayne în continuare. După câteva săptămâni, l-am iertat. Știa că a greșit, avea privirea în pământ când mi-a spus că e devastat de situația în care m-a pus„, a spus Coleen Rooney, conform dailymail.co.uk.

De altfel, şi Wayne Rooney a vorbit despre probleme cu alcoolul şi celelalte pe care le-a avut.

„Când aveam 20 de ani, alcoolul mi-a dat senzația de eliberare. Mă întorceam la mine, petreceam câteva zile acasă și nu ieșeam. Beam până când aproape leșinam”, a spus Ronney, care este actualul manager de la Birmingham.

Reclamă 4 / 0/3

Wayne Rooney a refuzat Arabia Saudită înainte de a semna cu Birmingham City

Tehnicianul Wayne Rooney a respins o ofertă din prima ligă saudită înainte de a semna cu Birmingham City. Fostul internaţional englez, care a antrenat anterior DC United şi Derby County, a semnat miercuri cu Birmingham City club din liga a doua engleză.

Directorul executiv al clubului Birmingham, Garry Cook, a declarat că a încercat să îl ducă pe Rooney în Arabia Saudită atunci când el era CEO în Saudi Pro League.

“Am discutat despre Arabia Saudită. Nu s-ar fi întâmplat aşa ceva”, a spus Cook într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro. O mutare în Arabia Saudită ar fi făcut ca Rooney să urmeze exemplul fostului său coleg Steven Gerrard care antrenează AL-Ettifaq din luna iulie.

Rooney a declarat că decizia sa nu a reprezentat o lipsă de respect faţă de antrenorii care au ales Arabia Saudită. “Am simţit că pentru mine calea este alta. În primul rând este minunat să mă întorc în fotbalul englez. Este ceea ce ne-am dorit mereu. Am avut oportunităţi în ultima perioadă şi de la alte cluburi, dar de când am început discuţiile cu Birminham a fost o decizie uşoară”, a afirmat el.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și