Închide meniul
Foto

Mircea Lucescu a primit o ofertă de 10 milioane de euro şi a răspuns pe loc! Ce rol a avut soţia antrenorului de 78 de ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 12:53 / Actualizat: 27 februarie 2024, 17:09

Mircea Lucescu a primit o ofertă de 10 milioane de euro şi a răspuns pe loc! Ce rol a avut soţia antrenorului de 78 de ani

Mircea Lucescu a primit o ofertă de 10 milioane de euro şi a răspuns pe loc

Mircea Lucescu, alături de Ion Ţiriac / AS.ro

Mircea Lucescu a primit o ofertă de 10 milioane de euro şi a răspuns pe loc. „Il Luce” este la mare căutare şi în afara fotbalului. Dorit de mai multe cluburi din Europa, cel mai titrat antrenor român a avut şansa de a da lovitura şi în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu deţine un teren în Iaşi care costă o „avere”. Îl are în proprietatea de aproximativ 30 de ani şi nu ia în calcul să îl vândă. În încercarea de a-l convinge să se răzgândească, mai mulţi dezvolutatori imobiliari l-au asaltat cu oferte.

Mircea Lucescu a primit o ofertă de 10 milioane de euro şi a răspuns pe loc

Potrivit cancan.ro, Mircea Lucescu a primit propuneri chiar şi de 10 milioane de euro pentru terenul de 6 hectare situat într-o zonă exclusivistă din Iaşi. Un rol important în luarea decizie l-a avut chiar soţia celui mai titrat antrenor român. Neli Lucescu nu a acceptat ca terenul să fie înstrăinat, fiind legată sentimental de el.

Soţia lui „Il Luce” este originară din acea zonă şi a transmis că nu îşi doreşte să vândă terenul. În moment, acolo este o livadă, dar dezvoltatorii imobiliari îşi doresc să construiască un cartier de vile.

După cum se ştie, Mircea Lucescu nu are probleme cu banii şi este greu de a fi tentat cu orice afacere. El a primit salarii uriaşe în Turcia şi Ucraina. Averea lui Mircea Lucescu este estimată la 37 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialiate. Mai mult, în 2022 a dezvoltat un proiect imobiliar de lux în zona Floreasca. Cele 32 de apartamente din blocul cu 8 etaje au avut un preţ de pornire de la un sfert de milion de euro.

Reclamă

Mircea Lucescu tocmai a fost în Copou, la meciul dintre Rapid şi Poli Iaşi. A stat în tribună lângă Dan Şucu şi a asistat la marea surpriză a etapei a 27-a din Liga 1. Gazdele au revenit de la 0-1 şi au reuşit să câştige.

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane de euro. Omul de afaceri le-a spulberat visul fanilor clubului din Ştefan cel Mare şi a avut un mesaj direct: „Nu investesc în fotbal!„. Totuşi, fostul mare jucător de tenis ia în calcul să construiască un stadion.

Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ţiriac a spulberat definitiv zvonurile că va băga bani la Dinamo. În schimb, şi-ar dori să pună bazele unei şcoli de fotbal pentru copii şi să îl aibă alături pe Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac. Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri.

Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii. Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face. Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români„, a afirmat Ţiriac, potrivit agerpres.ro.

Ion Ţiriac i-a înmânat antrenorului Mircea Lucescu, în cadrul Galei Sportului 2023, un premiu special al Agenţiei Naţionale pentru Sport, intitulat „Legenda sportului”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și