Închide meniul

„Aş investi cu Mircea Lucescu!” Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane: „Acolo aş face un stadion!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2024, 9:00

„Aş investi cu Mircea Lucescu! Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane: „Acolo aş face un stadion!

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac, în timpul interviului / AS.ro

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane de euro. Omul de afaceri le-a spulberat visul fanilor clubului din Ştefan cel Mare şi a avut un mesaj direct: „Nu investesc în fotbal!„. Totuşi, fostul mare jucător de tenis ia în calcul să construiască un stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ţiriac a spulberat definitiv zvonurile că va băga bani la Dinamo. În schimb, şi-ar dori să pună bazele unei şcoli de fotbal pentru copii şi să îl aibă alături pe Mircea Lucescu.

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane de euro

Omul de afaceri Ion Ţiriac a recunoscut, la Gala Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport, ce planuri are.

Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac. Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri.

Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii. Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face. Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români„, a afirmat Ţiriac, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Ion Ţiriac i-a înmânat antrenorului Mircea Lucescu, în cadrul Galei Sportului 2023, un premiu special al Agenţiei Naţionale pentru Sport, intitulat „Legenda sportului”.

La Gala Sportului 2023, organizată miercuri seara la Ateneul Român, au participat câteva sute de foşti şi actuali sportivi, antrenori, preşedinţi de federaţii şi cluburi, dar şi reprezentanţi ai lumii politice.

Răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac

Atunci când a venit vorba despre preluarea lui Dinamo, Mircea Lucescu le-a cerut jurnaliştilor să discute despre alt subiect.

Reclamă 4 / 0/3

Cum rămâne cu colaborarea cu domnul Ţiriac, mai faceți stadionul?”, a fost întrebat Mircea Lucescu.

Nu știu, haideți să discutăm de altceva acum. Gata, mulțumesc!”, a răspuns Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost premiat de bunul său prieten, Ion Ţiriac. Lucescu şi-a arătat admiraţia pentru miliardarul român în interviul dat după ce a primit premiul.

Premiul nu este doar al meu, el aparţine tuturor campionilor noştri olimpici, mondiali şi europeni. Tot ceea ce a însemnat tinereţea noastră, copilărie noastră. Interesul pe care l-am avut în acea perioadă pentru campionii României. Am şi spus că sportul a evoluat extraordinar de mult şi a devenit o artă.

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând foşti campioni mondiali şi olimpici în fruntea federaţiilor, este dorinţa lor de a reînnoda victoriile din trecut. Victoria este importantă doar dacă aduci o altă victorie. Altfel, este intâmplătoare. Faptul că Ion Ţiriac mi-a dat acest premiu, pentru mine este o surpriză extrem de plăcută, mai ale că pe mine mă leagă de el admiraţia pe care o am pentru omul Ţiriac, pentru tot ce a făcut el în sport la toate nivelurile. De la jucător, antrenor, conducător, organizator şi patron”, a spus Mircea Lucescu la Ateneul Român.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și