Închide meniul

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate: „Am dureri! Eram plin de sânge”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 17:18

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate: Am dureri! Eram plin de sânge”

Dinamo Kiev - Beșiktaș 2-3

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate. Legendarul tehnician român a dezvăluit că are anumite probleme medicale pe care încearcă să le țină sub control.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de 77 de ani se află în România pentru un control, dezvăluind de unde au plecat problemele pe care le are în prezent.

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate: „Am dureri! Eram plin de sânge”

„A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte. Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab.

În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza. Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez. 

S-ar putea să fie necesară operația. Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă. În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev: „Nu mi-e frică! Se poate întâmpla orice!”

Mircea Lucescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev. Tehnicianul român a dezvăluit că a fost nevoit să abandoneze un meci, din cauza faptului că sirenele de război au început să răsune pe arena pe care echipa sa juca. De asemenea, „Il Luce” a mai afirmat faptul că nu îi este frică de situaţia din Ucraina, motiv pentru care nu a abandonat echipa.

Mircea Lucescu a rămas pe banca lui Dinamo Kiev, în ciuda faptului că Ucraina este în război cu Rusia de mai bine de un an. Tehnicianul român a spus pas ofertelor primite, deoarece a ales să rămână lângă jucătorii săi, într-un moment extrem de dificil.

Mircea Lucescu a dezvăluit că la Dinamo Kiev nu se mai pune problema de bani, de când războiul s-a declanşat, ci doar se pune problema ca echipa să rămână în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e așa cum își închipuie lumea. Aici nu mai e o problemă de bani, e o problemă de a rămâne în picioare acest club și fotbalul ucrainean. Mi-aș fi dorit să fac același lucru și în România, dar nu s-a putut.

La meciuri, imediat, se merge în cabină. Eram la Lviv, mai aveam 10 minut de joc, a sunat sirena și ne-am întors după o oră. Nu mi-e frică, niciodată nu mi-a fost frică, nici de operație, nici de stomatolog. Frica e aceeași, nu o împărți în război sau altceva, se poate întâmpla în orice moment”, a declarat Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și