Închide meniul

Mitică Pricop, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin: „Pe tatăl meu îl chema Ivan, el s-a stins când aveam 15 ani, în 1993, şi m-a preluat alt Ivan şi m-a făcut mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 12:16

Mitică Pricop, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin: „Pe tatăl meu îl chema Ivan, el s-a stins când aveam 15 ani, în 1993, şi m-a preluat alt Ivan şi m-a făcut mare

Mitică Pricop, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin

Hepta

„Orice pierdere are suferinţa ei, aşa că nu facem altceva decât să plângem în sinea noastră acum. Eu am lucrat cu dânsul din 95 până în 2004, după olimpiada de la Atena, am stat atâţia ani împreună în cantonament, a fost antrenorul meu de club, el m-a luat de la juniori, a însemant totul pentru mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe tatăl meu îl chema Ivan, el s-a stins când aveam 15 ani, în 1993, şi m-a preluat alt Ivan şi m-a făcut mare. Aveam un respect foarte mare pentru dânsul, era foarte corect cu sportivii, se ţinea de cuvânt. E grea pierderea. Eu am avut o relaţia foarte apropiată cu el cât am lucrat împreună, cred că vreo zece ani.

Am lucrat foarte bine împreună. El a fost supărat pe federaţie în 2009, când a fost înlăturat, am vorbit cu el tot timpul atunci şi cred că un an a suferit pe tema asta, după care şi-a găsit noi proiecte, şi-a regăsit, cumva, dorinţa de viaţă. El a stat foarte mult în cantonament, şi ca sportiv, şi ca antrenor, cred că 30-35 de ani şi i-a fost greu să i se dea cu şutul în fund”, a declarat Mitică Pricop, citat de digisport.ro.

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”, este mesajul semnat ”Familia” şi postat pe pagina de facebook a sportivului.

Reclamă

Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea.

Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și